Nyheter

Eden Hazard er tilbake!

Det så virkelig ut som at det var i ferd med å bli en tung uke i den spanske hovedstaden, men tre poeng og seier i El Clasico har fått humøret tilbake i Real Madrid. På toppen av det hele kom det også gode nyheter – uforventet – om at Eden Hazard er tilbake for fullt på trening.

Belgieren trente med sine lagkamerater på økta de hadde på Valdebebas søndag morgen. Hazard har enda ikke spilt ett eneste minutt for Real Madrid denne sesongen, på grunn av alle skadene som har satt han tilbake og plaget han.

Nå er han omsider tilbake, og det er ikke slutt der; belgieren er også tatt ut i troppen til tirsdagens Champions League-kamp mot Borussia Münchengladbach. Han ble også tatt ut i en tropp for rundt en måned siden, men ble dagen før kamp fjernet fra troppen som følge av en muskelskade. Den er han nå kvitt, og reiser sammen med sine lagkamerater til Tyskland.

Det er lite sannsynlig at han blir å se fra start mot den tyske klubben, men så lenge han er med er det muligheter for spilletid. Det blir svært viktig framover at man ikke tar noen risiko med superstjernen, og at han kan holde seg skadefri. Det siste han og utålmodige supportere nå trenger, er enda en ny skade.

1 comment

Legg inn en kommentar