Nyheter

Troppen: Barcelona (B)

Zinedine Zidane tar kun med seg 20 spillere til lørdagens El Clásico, deriblant kaptein Sergio Ramos som returnerer fra skade.

Lørdag ettermiddag står en av sesognens største oppgjør for tur. Klokken 16:00 sparkes El Clásico i gang på Camp Nou og Real Madrid ankommer gigantoppgjøret i horribel form. I løpet av den siste uken har både Cádiz og Shakthar Donetsk rundspilt Los Blancos hjemme på eget gress, og det er et revansjesugent hovedstadslag som kommer til å entre gressteppet på Camp Nou i morgen.

I den anledning har Zinedine Zidane tatt ut en liten tropp bestående av kun 20 spillere, grunnet den nåværende skadesituasjonen. Eden Hazard, Dani Carvajal, Álvaro Odriozola, Martin Ødegaard og Mariano Díaz blir alle igjen hjemme i Madrid grunnet skader. Den store positive nyheten er imidlertid at Sergio Ramos er tilbake i troppen etter å ha stått over hjemmekampen mot Shakthar Donetsk grunnet en smell i kneet.

 

TILBAKE: Sergio Ramos er tilbake i kamptroppen etter å ha stått over oppgjøret mot Shakthar Donetsk grunnet en smell i kneet.

Troppen består som sagt kun av 20 spillere, mens maksimal tillatt størrelse er på 23 spillere. Zinedine Zidane har tidligere, blant annet i seriepremieren mot Real Sociedad, fylt opp troppen med akademispillere, men han har ikke valgt å gjøre det denne gangen. Diego Altube som vanligvis er tredjevalg på keeperplass er ikke med denne gang, hans erstatter er Real Madrid Castilla-keeper Luis López.

Keepere: Courtois, Lunin og López.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Militão, Nacho, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Legg inn en kommentar