Nyheter

Før kampen: Barcelona (B)

Lørdag ettermiddag smeller det mellom Real Madrid og Barcelona når vi får servert sesongens første El Clásico. Skal Zidane og hans mannskap slå tilbake etter flere svake prestasjoner eller blir det nok en skuffelse for laget?

Barcelona – Real Madrid
Camp Nou
La Liga, runde 6
Lørdag 24. oktober, kl. 16:00
Strive Sport

Etter to flauser på eget gress mot Cádiz og Shakhtar Donetsk venter en veldig utfordrende bortekamp mot Barcelona på Camp Nou. Før morgendagens dyst ligger Real Madrid på tredjeplass og Barcelona på tiende plass, men katalanerne har spilt et oppgjør mindre. Det er tre poeng ned til Barcelona og om det blir tap i morgen vil Koeman sitt mannskap snike seg foran Los Blancos med hjelp av innbyrdes oppgjør.

Motstanderen

Barcelona havnet som kjent på andreplass forrige sesong, kun med Real Madrid foran seg. Kampene mellom lagene endte i favør Real Madrid forrige sesong og spilte en stor rolle da Real Madrid sikret serietittelen foran Barcelona. Det første oppgjøret i La Liga forrige sesong endte med 0-0 på Camp Nou, men på hjemmebane ble det en strålende 2-0 seier til Los Blancos. Vinícius sørget for kampens første scoring i det 71. minutt, før Mariano Diaz punkterte kampen og sikret tre poeng på overtid.

På overgangsfronten har en rekke spillere ankommet og forsvunnet fra klubben. Luis Suárez, Rakitic, Arthur og Nélson Semedo er spillerne av størst betydning som har forlatt klubben. Inn portene har Miralem Pjanic, Sergiño Dest og Pedri kommet. Katalanerne har hatt et mer travelt overgangsmarked enn Real Madrid som ikke har brukt en eneste euro.

(Saken fortsetter under bildet)

ØYEBLIKKET: Vinicius Jr sender Real Madrid i føringen hjemme mot Barcelona 1. mars 2020.

I La Liga har Barcelona slått Villarreal 4-0 og Celta Vigo 3-0, før det ble uavgjort mot Sevilla og tap mot Getafe forrige helg. I Champions League ble det ikke storspill, men laget kommer fra første oppgjør i Champions League med et godt resultat hjemme mot Ferencváros (5-1).

Troppen:

Den franske manageren tar kun med seg 20 spillere til morgendagens El Clásico. Det er gode nyheter å se kaptein Sergio Ramos returnere fra skade, men må klare seg uten Hazard, Carvajal, Odriozola, Ødegaard og Mariano Diaz.

Keepere: Courtois, Lunin og López.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Militão, Nacho, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Tror du Real Madrid slår tilbake på Camp Nou?

Legg inn en kommentar