Nyheter

Troppen: Atlético Madrid (H)

Zinedine Zidane har tatt ut 21 spillere til morgendagens lokalderby mot Atlético Madrid, der den store gladnyheten er at Federico Valverde er tilbake.

I morgen klokken 21:00 spilles en av sesongens viktigste oppgjør på Estadio Alfredo Di Stéfano. Da skal El Derbi Madrileño spilles, og Real Madrid er på mange måter avhengige av poeng for å holde følge med Atlético Madrid som i skrivende stund ligger seks poeng foran Los Blancos, med en kamp mindre spilt.

I den anledning har Zinedine Zidane tatt ut en tropp bestående av 21 spillere som skal ta på seg oppgaven med å slå lillebror i rødt og hvitt. Eden Hazard er fortsatt ute med sin muskelskade, og det samme gjelder Martin Ødegaard som ikke er tilbake fra sin lille skade i leggen. I tillegg er både Mariano og Luka Jovic utilgjengelige grunnet skader.

RETUREN: Martin Ødegaard i aksjon for Real Madrid under første serierunde av LaLiga 2020/21-sesongen, der han fikk starte mot gamleklubben Real Sociedad.

Den store gladnyheten er imidlertid at Federico Valverde endelig er tilbake. Uruguayaneren har vært ute med skade siden bortetapet mot Valencia i begynnelsen av november, og etter en drøy måned er han endelig tilbake i kamptroppen. Med Valverde inn har Zidane valgt å utelate unggutten Sergio Arribas, som fikk sin Champions League-debut i seieren over Borussia Mönchengladbach. Dermed ser troppen slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Odriozola, Ramos, Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio og Rodrygo.

Legg inn en kommentar