Nyheter

Før kampen: Atlético Madrid (H)

Det er tid for El Derbi Madrileño når Atlético Madrid gjester Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag kveld.

 

Real Madrid – Atlético Madrid

Estadio Alfredo Di Stéfano

Lørdag 12. desember, kl 21:00

Strive TV

Før kveldens dyst ligger Real Madrid hele seks poeng bak byrivalen sin som har en kamp mindre spilt, blir det tap mot Atlético lørdag kveld vil Los Blancos være hele ni poeng med en kamp mindre spilt. Real Madrid er avhengig av en seier for å starte jakten på tabelltopp, og for å ikke la en av sine gjeveste rivaler få en luke på 12 poeng.

Atlético kommer inn til oppgjøret med syv strake seire i La Liga, i tillegg er Simeone sitt mannskap ubeseiret i den spanske ligaen. Laget står med åtte seire, to uavgjort og en bunnsolid målforskjell på 21-2. Los Blancos har hatt en trøblete og turbulent start på sesongen, men har vist at de kan levere når det virkelig gjelder mot Sevilla og Gladbach.

Forrige sesong spilte lagene 0-0 på Wanda Metropolitano, men på eget gress seiret Real Madrid 1-0 etter scoring fra Karim Benzema. Før kveldens oppgjør har ikke Atlético vunnet på fire kamper på bortebane i La Liga mot sin gjeveste rival, men nå er laget i sin livs form. I overgangsvinduet mistet Atlético en av sine nøkkelspillere i Thomas Partey, men har klart seg utmerket uten Ghaneseren. Inn portene har Yannick Carrasco, Geoffrey Kondogbia, Luis Suárez og Lucas Torreira kommet for å forsterke stallen. Simeone har en relativt skadefri tropp, men må klare seg uten ringreven Diego Costa og midtstopper José Giménez.

(Saken fortsetter under bildet)

Federico Valverde
ENDELIG TILBAKE: Valverde er tilbake i troppen til det viktige oppgjøret mot Atlético etter skadeproblemer.

Valverde tilbake i troppen

Zinedine Zidane har valgt ut en tropp bestående av 21 spillere til lørdagens lokalderby, den største nyheten er at Federico Valverde er tilbake fra skadeproblemer. Eden Hazard, Martin Ødegaard, Luka Jovic og Mariano er fortsatt ute grunnet skader, men Zidane har fortsatt en slagkraftig tropp tilgjengelig til dyst.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Odriozola, Ramos, Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio og Rodrygo.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Rodrygo, Benzema og Vinicius.

Legg inn en kommentar