Intervjuer

Zidane: – Atlético Madrid er favoritter

I morgen er det duket for El Derbi mellom Real Madrid og Atlético Madrid. De rødhvite fra Madrid kommer inn i kampen som serieledere, og er allerede nå hele seks poeng foran Real Madrid med en kamp mindre spilt. Los Blancos har hatt en god uke, hvor de har slått både Sevilla og Gladbach i de to siste kampene. Zidane møtte pressen fredag formiddag.

– Atlético Madrid er favoritter til å vinne LaLiga. Det er det de har vist. De gjør ting bra og konkurrerer. Det har de alltid gjort, og nå leder de serien. Det som interesserer oss er det vi skal gjøre. Det blir en god kamp, og dette er en av de kampene supporterne har markert på kalenderen lenge. Spillerne liker å spille slike kamper. Vi vil vinne hver kamp, og vise hvilket lag vi er.

Diego Simeone

– Alle trenere har sine måter å være på. Jeg kan ikke være noen andre enn meg selv. Da jeg tok trenerstudier fortalte de alltid «du må være deg selv». Simeone er en bra trener.

Marcos Llorente

– Jeg er ikke overrasket over det han gjør. Han er en toppspiller, og viser denne sesongen et nivå han ikke hadde i Real Madrid. Jeg visste alltid at han har mange kvaliteter, og det har han vist denne sesongen. Jeg er glad på hans vegne.

 

Legg inn en kommentar