Nyheter

Troppen: Athletic Club (B)

Zinedine Zidane reiser til Baskerland uten to av hans viktigste spillere, når en vanskelig bortekamp venter på San Mamés.

Real Madrid slet seg igjennom 90 seige minutter mot Getafe da de kriget til seg alle poengene mot blåtrøyene torsdag kveld, og allerede i morgen venter en ny tøff kamp for Zinedine Zidanes mannskap. Da venter Athletic Club på San Mamés, og Los Blancos vil ta et langt steg mot seriegull dersom de får med seg alle tre poengene fra katedralen i Bilbao.

Zinedine Zidane tar imidlertid med seg en tropp med noen tunge fravær til Nord-Spania, ettersom verken Raphaël Varane eller Eden Hazard er med i troppen. Sistnevnte sto også over torsdagens kamp mot Getafe, og skal fortsatt ha blå ankler etter forrige søndags bortekamp mot Espanyol. Spesielt ankelen som ble operert i mars fikk seg flere gjentatte smeller mot Espanyol, og Zinedine Zidane snakket om Hazards ankel under dagens pressekonferanse:

– Han har hatt litt ubehag de siste dagene, og vi vil ikke risikere noe. Vi får håpe det bare er noe småtteri og at han er tilbake før sesongen er over. Jeg tror det går fort over, men vi må ta det dag for dag. Vi vet det kun er en skikkelig smell og ikke noe mer. Vi jobber sammen med doktorene og fysioterapeutene, de er eksperter på sitt felt. Det er en smell og snakk om noen dager.

Raphaël Varane på sin side sliter fortsatt med hodesmellen han pådro seg i førsteomgang mot Getafe. Franskmannen fikk seg en smell i tinningen, og ble byttet ut. Han måtte sågar ha følge hjem etter kampen, men testene i etterkant har vist at det ikke er snakk om noen hjernerystelse, kun en smell. Allikevel så har han ikke trent siden før Getafe-kampen, og Zinedine Zidane bekreftet på dagens pressekonferanse at han blir hjemme i morgen:

– Han spiller ikke i morgen fordi vi vil være på den sikre siden, men han er mye bedre. Jeg vil ikke ta noen risiko med han, han har spilt mye og litt hvile er godt for han.

I tillegg er fortsatt ikke Nacho frisk etter muskelskaden han pådro seg for en liten måned siden, mens James Rodríguez har blitt vraket fra kamptroppen. Zinedine Zidane kan ha med seg en tropp på 23 spillere, og siden verken Varane eller Nacho er med så har han valgt å hente inn igjen Real Madrid Castilla-midtstopper Javi Hernández, noe som gjør at James Rodríguez blir værende i den spanske hovedstaden.

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Militão, Javi Hernández, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Modric, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Bale, Vinicius, Asensio, Jovic, Vázquez, Rodrygo, Mariano og Brahim

Legg inn en kommentar