Leiesoldatene

Leiesoldatene: Flere scoringer og målgivende!

Det har vært en veldig god uke for leiesoldatene. Her kommer ukens oppdatering!

Kubo: Vi starter med Kubo. Kubo hadde en fin oppvisning mot Madrid og gjentok affæren mot Celta Vigo. Celta Vigo var overraskende svake mot Mallorca og tapte 1-5. Kubo leverte hele to målgivende og spilte 83 minutter. Kubo spilte dermed hele kampen mot Atletico, men den ble tapt 3-0.

Mayoral: Mayoral leverte åpningsmålet mot Real Betis. Han spilte frem til det 75 minuttet. Kampen ble vunnet 4-2. Dermed endte det 0-0 mot Real Valladolid. Mayoral har levert 7 scoringer og 1 målgivende så langt. Aboslutt godkjent sesong for Mayoral.

Reguilón: Reguilón var tilbake i startoppstillingen mot Leganes. Han holdt nullen i 3-0 seieren. Han møter Eibar i morgen klokken 22. Reguilón har hatt en strålende sesong i Sevilla og kan være med på å sikre Europa-spill neste sesong. Kan Reguilón konverteres til høyre-back er det bruk for han i Madrid neste sesong!

Ceballos: Ceballos sikret seieren i FA-cupen mot Sheffield forrige søndag. Han scoret i det 90 minutt og sikret 2-1 resultatet. Dermed spilte han 90 minutter mot Norwich i 4-0 seieren. Han spilte også 83 minutter i går mot Wolverhampton. Ceballos har tatt seg veldig opp, men bør få en sesong til på utlån.

Vallejo: Vallejo spilte 90 minutter mot Deportivo Alaves. Kampen ble vunnet 2-0. Vallejo fikk bare sluttminuttene mot Valencia i går. Kampen endte 2-2 og Vallejo kom inn i det 83 minutt. Kanskje Vallejo burde spilt hele kampen?

Soro: Alberto Soro fikk 53 minutter i 1-0 tapet mot SD Huesca. Dermed ble det nytt tap mot Girona. Soro kom inn i det 69 minutt, men klarte ikke å snu resultatet.

de Frutos: de Frutos fikk 90 minutter mot Alcoron i 3-2 tapet. Han pådro seg gult kort. Dermed ble det nye 90 minutter i 0-0 kampen mot Malaga. Zaragoza og Vallecano møter hverandre i morgen klokken 21:45, dermed blir det møte mellom våre to leiesoldater her.

Òscar Rodríguez og Luca Zidane er ute med skade. Luca skal ha fått en skade i fingeren og skal være straks tilbake. Rodríguez er ute med en muskelskade og mister resten av sesongen.