Ryktebørsen

Transfertorsdag – Flere på vei ut

Real Madrid går inn i det som kanskje er tidenes mest spesielle overgangsvindu med tanke på korona-pandemien.

Real Madrid forbereder seg i disse dager på Champions League-oppgjøret mot Manchester City neste uke. Det er dog ikke bare på banen det er aktivitet. Det jobbes iherdig på kontorene i Valdebebas, der Real Madrid jobber hardt for å selge spillere slik at de kan få kontoen til å gå i balanse. Det er et veldig spesielt marked, og man vil trolig se færre store overganger denne sommeren kontra tidligere. Likevel er Real Madrid allerede godt i gang med å tjene penger på spillersalg.

Spillere inn:

 

Spillere ut:
Achraf Hakimi – Inter – €45 mill

I N N :

  • Når det gjelder potensielle nyervervelser har Florentino Perez selv sagt til media et det blir en rolig og stille sommer i Madrid. Dette grunnet at klubben har senket lønnen til spillere på grunn av dagens korona-situasjon, og derfor blir det feil hvis man skal ut på markedet og plutselig hente nye spillere. Han sa videre at Real Madrid igjen kommer til å hente verdens beste spillere så snart situasjonen forbedrer seg.
  • Før korona-situasjonen inntraff var Real Madrid kraftig linket til Eduardo Camavinga. Den unge sensasjonen i Rennes. 17-åringen har hatt en fantastisk sesong og levert en rekke gode prestasjoner i viktige kamper. Nå har imidlertid presidenten til den franske klubben sagt til RMC Sport at det ikke blir noe salg av 17-åringen denne sommeren.

U T :

  • James Rodriguez’ tid i den spanske hovedstaden nærmer seg slutten. Zidane har ikke gitt han tillit denne sesongen, og spilleren selv er frustrert og ønsker spilletid. Daily Express hevder at Manchester United har planer om å møte Jorge Mendes, som er agenten til colombianeren for å diskutere en mulig overgang.
  • Gareth Bale er også en spiller mange trodde ville forsvinne denne sommeren, men det ser ikke ut som at det blir realitet denne sommeren. Waliserens agent, Jonathan Barnett, har snakket med media og uttalt at Bale har to år igjen av kontrakten og at han ikke har noe planer om å forlate klubben. I tillegg er det vanskelig for Real Madrid å finne noen klubber som er villige til å gi superstjernen den lønnen han krever.
  • Takefusa Kubo har hatt en veldig god debutsesong i LaLiga på utlån hos Mallorca. 19-åringen har imponert mange med sin lekne og underholdende spillestil. Det er likevel tøff kamp om plassene i Real Madrid, og derfor vil et utlån være det beste for Kubo. MARCA melder på sine nettsider at Sevilla er klubben som leder an i kampen om hans signatur. I disse dager er klubbene i samtaler om lengden på utlånet, og om det eventuelt skal være noe opsjon på kjøp for klubben fra Andalucia.
  • Oscar Rodriguez er på vei vekk fra Real Madrid. Midtbanespilleren har hatt to fine sesonger på utlån i Leganes, men nå er hans tid i den spanske hovedstaden over. Villarreal er ifølge MARCA hans neste destinasjon. Det snakkes om en sum på rundt 20 millioner euro, og overgangen vil bli bekreftet om kort tid.
  • Dani Ceballos har ingen fremtid i Real Madrid så lenge Zinedine Zidane sitter ved roret. Arsenal-trener Mikel Arteta har fått et godt forhold til Ceballos, og det sies at Arsenal jobber intenst med å legge pengene på bordet for å omgjøre lånet til permanent overgang. Det ryktes om en sum på rundt 30 millioner euro.

Legg inn en kommentar