Nyheter

Karim Benzema kåret til årets spiller

Karim Benzema har blitt kåret til årets spiller av Mahou Cinco Estrellas.

Karim Benzema vant avstemningen etter å ha endt over Ramos, Casemiro, Vinicius og Fede Valverde. Dette er en pris han har fått etter at folket stemte han frem i en avstemning på Twitter, arrangert av Mahou Cinco Estrellas.

Den franske angrepsspilleren har levert en strålende sesong for Real Madrid. Benzema noterte seg for 26 mål og elleve målgivende pasninger denne sesongen, og var en svært viktig faktor bak klubbens LaLiga-tittel nummer 34 i historien. 32-åringen har takket supporterne på Real Madrids egne nettsider tidligere i dag:

– Jeg er veldig glad, og det gir meg motivasjon til å prestere enda bedre. Det har vært en annerledes LaLiga-sesong, men laget spilte bra og vant tittelen. Korona-viruset gjorde det til den tøffeste sesongen noensinne, men vi gjorde jobben vår. Jeg ser et lag som er i god form, og vi skal gjøre alt for å gå videre i Champions League.

Real Madrid har som kjent et returoppgjør i Champions League neste uke som må spilles mot Manchester City. Engelskmennene leder 2-1 fra første oppgjøret tidligere i sesongen, men man skal aldri avskrive Los Blancos når det gjelder store kamper. Dersom Karim Benzema fortsetter i samme spor han har gjort denne sesongen, kan alt skje!

Legg inn en kommentar