Nyheter Ryktebørsen

Tilbudt til Real Madrid

David Alaba er et kjent navn i europeisk fotball. Bayern München-spilleren som har spilt hele 395 kamper for den tyske gigantklubben, har i en rekke år vært regnet som en av verdens beste forsvarsspillere. Alaba ble lenge sett på som en av Europas tre beste venstrebacker, sammen med Marcelo og Alba, men har de siste årene blitt brukt som stopper i München.

Den østerrikske forsvarsspilleren har flere ganger vært ryktet til Real Madrid, uten at det har formalisert seg til å bli en overgang. Nå har ryktene blusset opp igjen, og ifølge den normalt troverdige journalisten José Félix Diaz, har Alabas agent tilbudt spilleren til Real Madrid.

Alabas kontrakt med Bayern München går ut neste sommer, og den klubben som ønsker å hente han kan gjøre det gratis. Han har ikke blitt enig med tyskerne om en ny kontrakt, og ønsker seg visstnok nye utfordringer.

Florentino Pérez har uttalt at det er uaktuelt å gjøre signeringer denne sesongen, men neste sommer kan det åpne seg muligheter. Ifølge MARCA ønsker agenten Pini Zahavi å sikre klienten sin en årslønn på rundt 20 millioner euro.

Det er en stor sum, og per dags dato er det ikke særlig sannsynlig at Real Madrid henter 28-åringen.

Legg inn en kommentar