Ryktebørsen

Real Madrid er misfornøyde med Reinier sin spilletid

Ifølge en artikkel av Diario AS er Real Madrid sin ledelse veldig misfornøyde med Reinier sine muligheter i Dortmund. Statistikken viser også at Reinier får lite matchtrening i den tyske klubben.

Sesongen er allerede godt i gang og flere av Madrids «leiesoldater» får godt med muligheter hos låneklubbene sine. Reinier er en av de som har fått minimalt med muligheter så langt og det ryktes om at Madrid er veldig misfornøyd med tilstanden.

Ryktene sier at Dortmund jobbet hardt med å få Reinier sin signatur, noe som også kan forklare Madrid sin frustrasjon med situasjonen. Reinier har så langt fått 106 minutter fordelt over 6 kamper. Å bare få noen innhopp i ny og ne er langt ifra nok til å uvikles som spiller og spesielt for et ungt talent. Problemet med Dortmund er dybden på laget. Midtbanespillere som Giovanni Reyna, Reus, Delaney, Brandt og Mahmoud Dahoud er alle foran Reinier på lista, noe som også virker logisk. Skal Reinier regne med regelmessig spilletid denne sesongen må nesten noen av de overnevnte spillerne skades for lengre perioder.

Reinier er foreløpig bare 18 år, blir 19 i januar, og regnes som et stort fremtidig talent. Han ankom Madrid i januar i år og begynte å spille for Castilla. Reinier anses av Madrid for å være en viktig del av klubbens fremtidige suksess og vil følge utvikling hans i Dortmund nøye.

1 comment

Legg inn en kommentar