Nyheter

I diskusjoner om ny kontrakt

Sergio Ramos er en av de største legendene i Real Madrids klubbhistorie. Kapteinen har spilt smått utrolige 659 kamper for klubben, og rundet absurde 100 scoringer for hovedstadsklubben som midtstopper i oppgjøret mot Inter.

I mars vil Ramos bli 35 år, men til tross for det er han fremdeles Real Madrids viktigste spiller. Midtstopperen har vært utrolig flink med å ta vare på kroppen sin, er svært profesjonell og har mange gode år foran seg slik han har tatt vare på seg selv. Det er gode nyheter for et Real Madrid-lag som virkelig sliter når ledestjernen ikke er på banen.

I likhet med Luka Modric, har Sergio Ramos en kontrakt som går ut sommeren 2021. Ifølge MARCA er Ramos og Florentino Pérez i samtaler om å forlenge kontrakten hans. De to har hatt et godt forhold siden 2005, og Pérez har forståelse for at hans kaptein er uerstattelig for Real Madrid.

Det har vært mye usikkerhet rundt Luka Modric. En del tror at dette er hans siste sesong i klubben, og at han ikke vil få en ny kontrakt. Det har vært lite konkret prat om det i media, men når det gjelder Ramos er det annerledes. Det er nærmest sikkert at kapteinen vil få en ny kontrakt, når partene har kommet til enighet om lønn og kontraktslengde.

Legg inn en kommentar