Cantera

Ti av UEFA Youth League-mesterne blir en del av seniorlaget under pre-season

Det blir en kort pause for noen av de nylige UEFA Youth League-mesterne, flesteparten av ungguttene vil delta i pre-season for Castilla eller førstelaget.

Ti av ungguttene som vant UEFA Youth League blir med Zinedine Zidane og resten av LaLiga-mesterne på pre-season. Real Madrid-troppen vil gjennomgå COVID-19-tester 30. august, før de returnerer til trening 31. august for den offisielle starten av pre-season. Pre-season gir som kjent de beste talentene i La Fabrica en plattform for å vise frem dyktighet og imponere Zidane, samtidig som de lærer og konkurrerer med resten av seniorspillerne.

Den nåværende generasjonen av unge spillere i Real Madrid, kan omtales som en gylden generasjon. Raúl og U19-laget erobret nylig UEFA Youth League og slo lag som Juventus, Inter Milan, RB Salzburg og Benfica på ferden. Zidane har naturligvis holdt et godt øye på turneringen og talentene til Real Madrid.

(Saken fortsetter under bildet)

Real Madrid Juvenil A
SCORING: Ungguttene feirer sammen etter scoring i semifinalen av UEFA Youth League.

I følge en rapport fra Marca vil følgende 10 spillere få sjansen til å trene med førstelaget den kommende pre-seasonen: Luis Lopes (GK), Toni Fuidas (GK), Sergio Santos (RB), Victor Chust (CB) , Miguel Gutierrez (LB), Antonio Blanco (CM), Ivan Morante (CM), Sergio Arribas (AM), Marvin Park (RW) og Latasa (ST). Sammen med de 10 UEL-mesterne forventes det at Javi Hernandez fra Castilla vil fortsette å trene med førstelaget.

Det bemerkelsesverdige unntaket på listen er den lovende midtstopperen, Pablo Ramon. Unggutten kan fremdeles få muligheten til å trene med Zidane og førstelaget ettersom listen ovenfor ikke er offisiell, men gitt involveringene til Victor Chust og Javi Hernandez, kan Zidane og Raúl se på han som nye lederen i forsvaret til Castilla.

Legg inn en kommentar