Intervjuer

Reinier: – Jeg lærte mye når jeg trente med førstelaget

Den unge angriperen snakket med pressen om låneavtalen med Dortmund og sine erfaringer fra sin første periode i Madrid.

Real Madrids talentfulle brasilianer, Reinier Jesus, som skal tilbringe de to neste sesongene på lån hos Borussia Dortmund snakket med den brasiliansk presse og delte noen tanker om sin erfaring etter sin første periode i Madrid.

– Jeg lærte mye på treningsøktene med førstelaget. Jeg ble kjent med spillerne og de har en rekke ulike kvaliteter, det er stort å trene med spillere som man har hatt som forbilder. Det var en annerledes og fantastisk opplevelse, fortalte Reinier.

FØRSTELAGSTRENING: Reinier i aksjon på en trening med førstelaget i august 2020, i forkant av Champions League-oppgjøret mot Manchester City.

Stortalentet fortalte deretter om hvorfor det er annerledes å trene med dem.

– Spillet er mye raskere, du kan ikke tenke for mye. Slik er elitespillere, du må spille fra deg ballen fort og tenke fort. Det var en flott opplevelse. Jeg er så glad for mine første måneder i Madrid, det er en fantastisk by.

Reinier ble også spurt om Raúl, som trente han i Castilla og erobret Real Madrids første UEFA Youth League-triumf denne uken.

– Han er en flott person og en god trener. Jeg spilte tre kamper under han og fikk to seire. Han liker å spille kvalitetsfotball. De fortjente den tittelen i Youth League, Raúl er en legende og fortjente den tittelen sammen med spillerne sine.

Den unge angriperen vil forsøke å skaffe seg mest mulig erfaring under låneavtalen i Bundesliga, og selv om han mest sannsynlig ikke vil få en plass i startelleveren til Dortmund den første perioden, vil det bli spennende om han kan etablere seg i startelleveren til et kvalitetslag som Borussia Dortmund.

Tror du Reinier Jesus vil bli en suksess i Tyskland?

Legg inn en kommentar