Supporteren

Supporteren: September 2011

Månedens utgave er av det spesielle slaget

Septemberutgaven av Suppurteren er av litt annen art enn det vi vanligvis har publisert. Denne gangen lar vi Madridista og PMN-medlem, Magnus Nordum, få fortelle en hvilken som helst historie relatert til Real Madrid. Vi satte ingen begrensninger på hva han fortalte, ei heller restriksjoner på lengde.

Magnus Nordrum er 19 år, kommer fra Oslo og har vært medlem i PMN siden 15. april i år. Han er vår september-supporter!

Ordet er ditt Magnus, hva vil du fortelle?

Jeg leste deres etterlysning og tenkte derfor at jeg ville fortelle om hvorfor jeg ble Real Madrid-supporter.

Jeg var som en del andre United-supporter som veldig ung. Mest fordi jeg ikke visste bedre. Ironisk nok skulle et besøk til Manglerud av Sir Alex Ferguson gjøre meg til Madridista.

Han kom til Manglerud. Etter å ha sett på alle sammen stå og trille ball mellom seg var det på tide for han å dra videre. Han satte seg inn i en bil. Ung og begeistret som jeg var løp jeg etter bilen. Det var da det skjedde! Vi var 4-5 personer som løp etter bilen over parkeringsplassen. To eldre gutter begynte å rope «Real Madrid! Real Madrid!».

Jeg ble selvfølgelig interessert i hva dette var, hvilken klubb dette kunne være. Jeg hadde hørt navnet før, men jeg ble mer nysgjerrig på klubben etter dette. På denne tiden hadde jeg kun mulighet til å følge med på CL via TV3, og de sendte som alltid bare kamper hvor engelske lag var involvert. De sendte også en kamp i reprise etter hovedkampen, men denne fikk jeg ikke se på grunn av min unge alder og min tidlige leggetid.

En gang tok jeg opp denne kampen og så opptaket ved en senere anledning. Siden den gang har jeg vært Real Madrid-supporter.

Vi takker Magnus for historien hans og takker Sir Alex for at 19-åringen idag er Madridista og medlem av Peña Madridista Noruega.

Legg inn en kommentar