Supporteren

Supporteren: November 2011

Vi har snakket med PMN-tvillingene Robert og Tommy

Tommy og Robert Rosbach Bae er atten år gamle og kommer fra Kristiansund på Nordmøre. Begge er medlem i Peña Madridista Noruega og er Real Madrid-fans av hele sitt hjerte. Men de to har også en del forskjellige meninger på ulike Madrid-relaterte ting.

Merk: T=Tommy, R=Robert og B=Begge.

Hvordan endte dere opp som Madridistas?
B: – Vi ble det da vi var små og fikk våre første Real Madrid-drakter. Etter at vi hadde fått draktene ble Real Madrid vår religion helt naturlig.

Hvem er din favorittspiller?
R: – El Pintita, Fernando Gago. Han er en meget undervurdert spiller, men de kampene han får sjansen ser vi hvor god han kan være. Han har overblikk og pasninger av høy kvalitet, han har også sklitaklinger i verdensklasse. Han ofrer alt for laget, selv om han ikke alltid har fått mye tillit.

T: – Raul er min favorittspiller. Han er et forbilde for unge spillere og en ledertype på banen. Han slutter heller aldri å score mål og er av den grunn en favoritt hos Madridistas over hele verden. Han har jo også blitt en favoritt hos Schalke-fansen.

Hva slags forhold har foreldrene deres til Real Madrid?
B: – De har ikke noe annet valg enn å like de hvitkledde fra Madrid. De liker også selvfølgelig Real Madrids fotball mye mer enn skuespillet til et visst annet lag i Spania.

Har du sett Real Madrid spille «in-person»?
R: – Nei, det har jeg ikke, men forhåpentligvis blir det veldig snart.

T: – Nei, ikke enda.

Diskuterer dere ofte Real Madrid?
B: – Ja, det er omtrent bare det vi snakker om. Det er vel ikke så veldig mye annet å snakke om, er det vel?

Om du fikk velge et Real Madrid-kjøp, hvem ville det blitt?
R: – Jeg mener helt klart at vi ikke trenger noen forsterkninger, men hvis jeg MÅTTE velge en, så måtte det blitt Samir Nasri. Han er en spiller jeg liker veldig godt, og jeg tror han passer fint inn i Real Madrids spillestil.

T: – Hvis jeg måtte velge en spiller, så er det Iker Muniain. Han er et stort talent, som allerede presterer på høyt nivå i La Liga.

Hvorfor er du medlem i PMN?
R: – Jeg besøker hjemmesiden flere ganger hver dag. Jeg synes det er veldig mye interessant og ønsker å kunne delta i diskusjoner om Real Madrid.

T: – Jeg ble medlem i PMN fordi jeg besøker hjemmesiden veldig ofte. Jeg liker å lese og diskutere om Real Madrid, og det får jeg stor mulighet til som medlem av PMN.

Hva vil du si til de som IKKE er medlem?
R: – Er du en ekte Madridista, bli Peña.

T: – HVA, ER DU IKKE MEDLEM???!

Vi takker Tommy og Robert for intervjuet og håper at dere snart reiser til Madrid, med foreldrene deres, for å se Real Madrid på fantastiske Bernabeu.

Skrevet av Erik Børresen. 

Legg inn en kommentar