Supporteren

Supporteren: Årets supporter 2011

Vi oppsummerer «Supporteren» fra 2011 og kårer «Årets supporter».

I spalten «Supporteren» har vi gjennom hver eneste måned i 2011 blitt kjent med en eller flere spesielle supportere, og nå er tiden inne for å kåre supporternes favorittsupporter. Avstemningen vil bli holdt på Facebook, og vinneren vil bli premiert.

I denne artikkelen tar vi en liten oppfriskning omkring de aktuelle supporterne og deres intervjuer fra fjoråret. Dette blir en vanskelig jobb å velge ut én blant alle disse herlige folkene… Legg merke til at overskriftene linker deg til intervjuene

Januar – Linn Brøderud

Den 19 år gamle jenta fra Kongsvinger har en stor forkjærlighet for Guti og Real Madrid. Hun la heller ikke skjul på at Beckhams overgang til Real Madrid var grunnen til at hjertet gikk fra å være rødt til helhvitt – noe hun ikke har angret på et eneste sekund. I konfirmasjonsgave fikk hun tur til Madrid, ingen hvilken som helst kamp, men nemlig serieavslutningen i 2007 som endte på så fantastisk vis.

Februar – Alexander Brandal

23-årige Alex har allerede opplevd mye i sitt liv. I intervjuet hans fortalte om da han tjenestegjorde i Afghanistan og spredte sitt madridismo-engasjement til de lokale innbyggerne. Han var ikke redd for å si sin mening, også om enkeltspillere som for eksempel Adebayor som han ikke akkurat hadde trua på verken som person eller spiller. I senere tid ble han for øvrig rikskjent i media på grunn av sin 50 Cent-tatovering, og det samme bildet hans som vi brukte i artikkelen (hvor han peker på Real Madrid-logoen) ble brukt i flere aviser.

Mars – Shkumbin Ramadani

Den utemmelige 17 år gamle albaneren er definitivt blant de mest kjente i vårt miljø. Shkum legger sjelden noe i mellom og språket hans er som oftest langt over streken, men det mangler i det minste ikke på engasjementet og meningene. De aller fleste som frekventerer Facebook-siden vår har et forhold til han enten godt eller vondt, men det er heller ingen tvil om at han (og ikke minst hans freestyle raps) er populære. 49 kommentarer på intervjuet viser nettopp dét.Her fortalte han sine meninger om mangt og la i likhet med de to første ikke skjul på sin anti-barcelonisme.

April – Janne Torsvik

Man skal ikke spørre etter en dames alder, men Janne fortalte selv i intervjuet at hun er 39 år. Aldersspriket i Realmadrid.no er noe vi definitivt setter pris på, og det er også atypisk at en flott norsk dame er så engasjert i spansk fotball. Desto gladere blir vi for å formidle hennes meninger! Det mest iøynefallende med Janne er at hun har verdens beste logo tatovert på armen, nemlig Real Madrids klubblogo. Selv om hun har to døtre, er det definitivt mor som er supporter. Ellers fortalte hun om sin forkjærlighet for Roberto Carlos og hans fantastiske tilslag.

Mai – Aleksander Dahle

Som seg hør og bør i mai, måtte vi selvsagt intervjue en russ og da ble Aleksander Dahle på 18 år et naturlig valg. Aleks viste seg frem i russedress (og selvsagt Real Madrid-drakt) foran russebilen. Han fortalte oss om hans beste minner som madridista, og hans møtte med Raúl i 2005. Videre fortalte han om ulike måter man kan blande Real Madrid inn i russetida; gode tips for de som skal ut i ilden våren 2012!

Juni – Eirik Mikal Johannesen

Eirik var en av de første til å registrere seg som medlem etter relanseringen, noe vi selvsagt var ufattelig glade for. Han fortalte om hvorfor man bør bli medlem i Peña Madridista Noruega, og mente at det var en lav sum å betale for å støtte den offisielle supporterklubben for fantastiske Real Madrid. Hans interesse for Real Madrid har nok litt samme bakgrunn som flere; nemlig at TV2 Extra/Zebra begynte å sende kamper rundt 2004. Da var han solgt, og Raúl er en av de han setter høyest fortsatt. Ikke så rart, kanskje.

Juli – Siamak Nematpoor

Siamak har representert positive holdninger, uansett resultat, på våre facebook-sider og vi ønsket derfor å komme nærmere innpå 14-åringen. Siamak er opprinnelig fra Kurdistan og har bodd noen år i Tyrkia før han kom til Norge med familien i 2001. Han har heiet på Real Madrid så lenge han kan huske og for å holde den positive gløden oppe pleier han å bruke tiden til å se fantastiske Madrid-relaterte videoer på YouTube.

August – Bendik Eftang

Mr. Eftang har vært skribent hos realmadrid.no i mange år og er en av de som jobber aller hardest for å gi leserne og medlemmene i Peña Madridista Noruega noe å lese og å være en del av. Bendik har et enormt engasjement for ungguttene i Real Madrid og det virker nesten som om Bendik synes Castilla er viktigere enn Real Madrid. Det er derfor Bendik er eier av en drakt med Morata på ryggen.

September – Magnus Nordum

I september valgte vi en litt annerledes utgave av spalten. Denne måneden lot vi en av våre medlemmer få komme med en historie som vi skulle publisere i sin helhet. Det endte med at 19 år gamle Magnus fra Oslo fortalte om da han ble Real Madrid-supporter. Det var faktisk Sir Alex Fergusons besøk i Oslo som fikk Magnus til å falle for de hvite fra Madrid.

Oktober – Christina Paulos

Vi skal ærlig innrømme at det har blitt for mange gutter i denne spalten gjennom 2011, men de jentene vi har snakket med har levert varene til de grader. 20 år gamle Christina har vært madridista siden før hennes fødsel og hun fortalte oss blant annet om planene for 2012, at hun drømmer om å bli sportsjournalist og at hun har møtt Raul utenfor Ullevaall stadion. I tillegg lot vi henne svare på noen spørsmål fra våre lesere.

November – Tommy og Robert Rosbach Bae

Da vi i realmadrid.no fant ut at vi hadde et tvillingpar som medlemmer skjønte vi fort hva vi måtte gjøre – snakke med dem. Det ble et morsomt intervju og man kunne se at selv om de to guttene fra Kristiansund hadde mye til felles, var de også ulike på mange måter. Det er også spennende å få høre hva som skjer med foreldrene til et tvillingpar som er Real Madrid-supportere. De to guttene har dog aldri besøkt Santiago Bernabeu.

Skrevet av Erik Børresen

Legg inn en kommentar