Nyheter

Spørsmålstegnet Hazard

Sommeren 2019 var det enorme forventninger på Santiago Bernabéu da Eden Hazard ble presentert som klubbens nyeste Galactico-signering. Cristiano Ronaldo-erstatteren var endelig på plass, etter flere år med flørting og hint om at han ønsket å spille for de hvitkledde i Madrid.

Dessverre ble hans første sesong i klubben, på individuelt basis, en katastrofe. Det ble med en fattig scoring i LaLiga, og et par langtidsskader som gjorde at han ikke fikk kontinuitet på banen.

Real Madrid går nå inn i en ny sesong, der man enda ikke vet om Eden Hazard vil være en av lagets ledere på banen. Belgieren var nylig på landslagssamling med Belgia, der han ikke spilte et eneste minutt. Ifølge Roberto Martinez, landslagstreneren, er Hazard enda langt unna å være i fysisk god nok form til å spille kamper.

Det gjør at presset på den belgiske stjernen øker. Real Madrid betalte godt over hundre millioner euro for å få kantspilleren til den spanske hovedstaden, og da forventes det at han skal levere varene på banen. MARCA melder at lederskikkelsene i Real Madrid fremdeles har tro på Hazard, men at det er bekymring rundt hans helse.

Han er for øyeblikket tilbake på Valdebebas. Der har klubbens medisinske apparat lagt en plan, slik at han så fort som mulig blir kampklar igjen.

Real Madrid klarte seg fint forrige sesong, men for å kunne bli enda bedre denne sesongen, trengs bidragene til Hazard. Han har selv uttalt at det er denne sesongen han virkelig må levere, og tiden er virkelig inne. Han følges med argusøyne, og må brette opp ermene når han er klar for spill igjen.

For per dags dato, regnes Hazard som et stort spørsmålstegn.

Legg inn en kommentar