Nyheter

Luka Modric fyller 35 år

Kroaten har hele 343 kamper for Los Blancos og imponerende 17 trofeer fra tiden i den spanske hovedstaden.

 

Luka Modric feirer sin 35-årsdag i dag, kroaten ble født i Zadar 9.september 1985 og siden han ankom klubben i 2012/13 sesongen har han vunnet 17 trofeer: fire Champions League og Klubb VM titler, to ligatitler, en cuptittel og tre spanske Super Cup-titler.

Siden han ble presentert som Real Madrid-spiller har han spilt 343 kamper og scoret 22 mål for klubben. Det gjennomgående høye nivået til kroaten har gjort at han har blitt ansett som en av verdens beste midtbanespillere i en rekke år, dette resulterte også i et spektakulært 2018-år hvor han vant Ballon d’Or. Han er den kroatiske spilleren med nest flest landskamper og ble kåret til turneringens beste spiller i VM når kroatene måtte se seg slått av Frankrike i finalen.

(Saken fortsetter under bildet)

Forrige sesong ble det mange opp- og nedturer for den rutinerte midtbanespilleren. Til tider så han gammel ut og ble danket ut av fremadstormende Federico Valverde, mens han for eksempel etter re-starten av LaLiga nærmest spilte alle kamper og hadde en av sine beste perioder for Los Blancos siden 2018.

 

Legg inn en kommentar