Leiesoldatene

En titt på årets leiesoldater

Real Madrid har sendt 6 leiesoldater ut på lån denne sesongen. Vi skal følge de tett og her kommer en liten oversikt over hva vi kan forvente.

Reinier Jesus: Reinier er en av de mest spennende leiesoldatene i år. Han har fått noen kamper for Castilla, men vi har ennå ikke sett han på det høyeste nivået. Nå som han skal spille for Dortmund får han garantert muligheten, men er ikke alene om plassen. Dortmund har allerede Giovanni Reyna og Immanuel Pherai i samme posisjon. Begge er unge og lovende. Han kommer til å få tøff konkurranse om spilletiden, men han vil få muligheter. Blir virkelig spennende å følge han denne sesongen.

Ceballos: Spanjolen er allerede godt integrert i Arsenal og det kan se ut til at han blir permanent Arsenal spiller etter denne sesongen. Ceballos fikk få muligheter under Emery,  men dette endret seg ved trenerbyttet. Ceballos spiller så og si hver kamp og spiller godt. De åpnet sterkt mot Fullham i går, men Ceballos fikk lite påvirkning i den kampen.

Kubo: Kubo skal i år spille for Villareal og det under selveste Unay Emery. Kubo gjorde en god debutsesong i fjor og fikk vist frem sine ferdigheter. Kubo innehar alt fra fart, teknikk til målteft. Han får ikke nevneverdig med konkurranse om plassen, såfremt han spiller høyre ving, så det blir mange muligheter på Kubo i år.

Brahim Díaz: Díaz kastet nesten bort 1 og en halv sesong i Madrid uten særlig med spilletid. Nå skal han spille for AC Milan. I Milan vil det dessverre bli tøff konkurranse for spanjolen. Både Hakan Calhanoglu og Alen Halilovic oppholder plassen i dag. Díaz må virkelig kjempe om plassen på laget. Madrid ville nok ikke lånt han ut uten en garanti om mye spilletid, så vi får se hvordan det arter seg. Díaz får uansett en god mulighet til å vise hva han duger til og blir samtidig lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic.

Jesús Vallejo: Vallejo fortsetter i Granada. Han kom til klubben i januar i år etter et mislykket opphold i England. Vallejo begynte å få mye spilletid mot slutten av sesongen og vi regner med at det fortsetter i samme spor. Vallejo kan med tiden bli Madrid spiller og det er absolutt ambisjonen til klubben. Vallejo får spille mye i den kommende sesongen og blir spennende å følge.

Fran García: García får nå bryne seg i Rayo Vallecano i andre divisjon. García går rett fra Castilla og blir spennende å følge denne sesongen. Vallecano har ingen andre venstre-backer oppført, så mulighetene blir mange. Kanskje dette kan bli et fremtidig back-talent?

Legg inn en kommentar