Kamprapporter

Spillervurderinger: Getafe (H)

Los Blancos sikret tre nye poeng lørdag kveld mot Getafe etter scoringer av Casemiro, og Lucas Vázquez. Luken ned til Sevilla på 2.plass er nå hele tolv poeng, og ferden mot ligatittelen fortsetter.

Real Madrid 2-0 Getafe
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 31
Lørdag 9.april, kl:21.00

1-0 Carlos Casemiro (38′) – Assist: Vinícius Júnior
2-0 Lucas Vázquez (68′) – Assist: Rodrygo Goes

Det var ingen tvil om hvor poengene skulle gå lørdag kveld da Getafe kom på besøk til Santiago Bernabéu til et by-derby. Real Madrid var tidlig frempå, og Benzema fikk en annullert scoring kun tre minutter ut i oppgjøret. Enkelte sjanser ble skapt etter dette, men det første målet kom ikke før drøyt fem minutter før hvilen. Vinícius Júnior sendte inn et vakkert innlegg med utsiden av foten som Casemiro stupte i mål til 1-0. Spikeren i kista kom drøyt tjue minutter før slutt da Lucas Vázquez, og Rodrygo kombinerte i feltet før Lucas sendte kula i mål med venstre fot. Flere mål ble det ikke, og Real Madrid sikret tre nye poeng i LaLiga Santander.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (5): Får omtrent ikke et eneste skudd på seg denne kampen, og blir med en pasnings-spiller enn en målvakt. Roter litt med ballen i en situasjon, men uten om dette så er det ikke spesielt mye å nevne fra burvokteren.

Lucas Vázquez (8): Spiller en ganske god kamp på backen. Løper utrettelig som vanlig, og er spesielt god til å kombinere på flanken med Rodrygo og Valverde. Slår noen gode innlegg, og delaktig i mye av det som skjer fremover, samtidig som han scorer kampens siste mål. Defensivt har han full kontroll.

Eder Militão (6): Spiller solid helt bakerst sammen med Alaba, og er egentlig aldri spesielt utfordret. Har også et par involveringer i offensiv boks, hvor han får satt hodet til ballen ved et par anledninger, men klarer ikke å utfordre Soria nevneverdig.

David Alaba (6): Som med Militão så er det bunnsolid bakerst, og er egentlig aldri utfordret. Har noen solide langpasninger, blant annet tidlig i oppgjøret på den annullerte scoringen. Styrer laget flott bakerst i banen, og gjør en godkjent kamp.

Marcelo Vieira (7): Tidvis veldig aktiv, og så litt mer ut som seg selv i gårsdagens kamp. Har noen kombinasjoner som er solide, har noen avslutninger som setter Soria på prøve. Gjør alt i alt en godkjent kamp, og viser at han fortsatt har litt å tilføre Real Madrid mot slutten av denne sesongen.

Federico Valverde (8): Spiller en ny god kamp, og viser prov på hva han kan tilføre Real Madrid i årene fremover. Er spesielt god med ballen i beina, hvor han flere ganger driver forbi motspillere, og skaper sjanser. Har også noen svært gode skudd, blant annet en volley, og et skudd som sniker seg like utenfor stolpen. Jobber også solid i fasen hvor Real Madrid gjenvinner ball. God kamp av midtbanespilleren.

Carlos Casemiro (8 BB): Brassen scorer kampens første mål med en flott stup-heading, og er banens gigant denne kampen. Gjenvinner baller, fordeler de videre på rett tidspunkt, og er balansen i laget. Varierer mellom å presse høyt, og samtidig flyte ned mellom midtstopperne. Gjør alt i alt det meste riktig, med unntak av det gule kortet han pådrar seg før pause som gjør at han må stå over mot Sevilla.

Eduardo Camavinga (7): Heller ingen svak kamp av den unge franskmannen som drar seg lekende lett forbi flere motspillere før han finner riktig alternativ. Er aktiv, og deltar mye i oppbyggingen av spillet. Virker leken, og ser ut til å trives på banen gjennom ulike kombinasjoner, og harde taklinger.

Rodrygo Goes (6): Aktiv i begynnelsen av kampen, og er nest sist på scoringen til Benzema som blir annullert. Får dog med seg en målgivende pasning mot slutten av kampen da han spiller frem Lucas i feltet. Gjør en grei kamp, men må være enda flinkere på å involvere seg gjennom hele kampen, og ikke bare i perioder.

Karim Benzema (6): Får en annullert scoring tidlig i kampen fordi han var plassert i offside, og får denne kampen ikke med seg et målpoeng. Er dog ikke dårlig av den grunn, og har flere gode involveringer i oppbyggingen av spillet, og ikke minst i press-fasen.

Vinícius Júnior (8): Den unge brassen så leken ut lørdag kveld, hvor han finter seg forbi motspillere akkurat slik det passer han. Deltar i nesten alt som skjer fremover, og har et god samarbeid på siden med Camavinga, og Marcelo. Slår den målgivende pasningen på scoringen til Casemiro på vakkert vis med utsiden av foten, og viser bare nok en gang hvor store steg han har tatt denne sesongen.

Innbytterne: 

Dani Ceballos (5): Kommer inn for å avlaste Casemiro mot slutten av kampen, og gjør sakene sine helt ok. Fordeler ballen, presser slik han skal, og viser at han ikke gjør seg bort de gangene han entrer gressmatta for Real Madrid.

Gareth Bale (5): Kommer inn for Benzema, og får umiddelbart pipekonsert. Det var første gang på to år at den walisiske kantspilleren entret gressmatta på Santiago Bernabéu, og gjør seg absolutt ikke bort. Gjør heller ikke spesielt mye som er verdt å nevne, men får spilletid, hvilket er bra.

Marco Asensio (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Nacho Fernández (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.