Nyheter

Spillerne på landslagsoppdrag

Hele tolv Real Madrid-spillere har blitt innkalt til sine respektive landslag for den kommende internasjonale pausen.

 

Følgende Real Madrid-spillere er innkalt til å representere sine landslag i de kommende internasjonale kampene: Ramos og Asensio (Spania), Varane (Frankrike), Kroos (Tyskland), Courtois (Belgia), Modrić (Kroatia), Ødegaard (Norge ), Lunin (Ukraina), Jović (Serbia), Vinicius Jr. (Brasil), Valverde (Uruguay) og Rodrygo (Brasiliansk OL-lag).

Nederland-Spania (onsdag 11. 20.45)

Sveits-Spania (lørdag 14. 20.45)

Spania-Tyskland (tirsdag 17, 20.45)

Ramos og Asensio er blitt kalt inn av Spania til å spille tre landskamper. Den første blir en vennskapskamp mot Nederland i Amsterdam før de reiser til Basel for å spille mot Sveits på kampdag fem i Nations League. Tre dager senere vil landslaget være vert for Toni Kroos ‘Tyskland på kampdag seks i konkurransen.

(Saken fortsetter under bildet)

ERSTATTER: Marco Asensio er tatt ut til den spanske landslagstroppen for å erstatte Ansu Fati som sliter med skadeproblemer.

Frankrike-Finland (onsdag 11. kl. 21.10)

Portugal- Frankrike (lørdag 14, 20.45)

Frankrike-Sverige (tirsdag 17. 20.45)

Frankrike har innkalt Varane til vennskapskampen mot Finland på Stade de France. Tre dager senere møter Deschamps menn Portugal i Nations League i Lisboa og avslutter gruppespillet i konkurransen tirsdag 17. mot Sverige i Paris.

Belgia-Sveits (onsdag 11. 20.45)

Belgia-England (søndag 15. kl.20.45)

Belgia-Danmark (onsdag 18, 20.45)

Courtois representerer Belgia under den internasjonale pausen i en vennskapskamp mot Sveits på Oud-Hervelee stadion (Leuven). Han vil da ha to Nations League-kamper også hjemme: mot England og Danmark.

Tyrkia-Kroatia (onsdag 11. kl. 18.45)

Sverige-Kroatia (lørdag 14. 20.45)

Kroatia-Portugal (tirsdag 17, 20:45)

(Saken fortsetter under bildet)

KLARE: Både Courtois og Ramos er klare for landskamper for sine representative landslag.

Luka Modrić spiller to Nations League-kamper med Kroatia mot Sverige i Solna og tre dager senre mot Portugal i Split på kampdag seks. Før det skal det kroatiske mannskapet spille en vennskapskamp mot Tyrkia.

Tyskland-Tsjekkia (onsdag 11, 20.45)

Tyskland-Ukraina (lørdag 14. 20.45)

Spania-Tyskland (tirsdag 17, 20.45)

Toni Kroos er innkalt av Tyskland til å spille to Nations League-kamper. Han skal spille mot Ukraina i Leipzig, og mot Ramos og Asensios Spania i en kamp som skal spilles på La Cartuja stadion. Før det har Löws lag en vennskapskamp mot Tsjekkia hjemme.

Norge-Israel (onsdag 11, 18)

Romania-Norge (søndag 15. kl.20.45)

Østerrike-Norge (onsdag 18, 20:45)

Norge har tatt ut Ødegaard for å spille tre landskamper. Den første er en vennskapskamp på Ullevaal Stadion i Oslo mot Israel. Deretter skal de spille to Nations League-kamper mot Romania og Østerrike, begge er på bortebane.

Serbia-Skottland (torsdag 12, 20:45)

Ungarn-Serbia (søndag 15. kl.20.45)

Serbia-Russland (onsdag 18, 20:45)

Luka Jović har mulighet til å spille tre kamper for Serbia i løpet av denne internasjonale pausen. Først ut tar de imot Skottland i Beograd i en kvalifiseringskamp for EM. Deretter venter to Nations League-kamper mot Ungarn i Budapest og Russland hjemme.

(Saken fortsetter under bildet)

BLIR DET MÅL? Skal angriperen få det til å stemme for Serbia etter en meget utfordrende periode i Madrid?

Polen-Ukraina (onsdag 11. 20.45)

Tyskland-Ukraina (lørdag 14. 20.45)

Sveits-Ukraina (tirsdag 17, 20.45)

Ukraina har kalt Lunin til å spille to Nations League-kamper mot Kroos ‘Tyskland og Sveits, begge hjemme. Før det skal laget hans spille vennskapskamp mot Polen i Chorzow.

Brasil-Venezuela (lørdag 14., 1.30)

Uruguay-Brasil (onsdag 18, 12)

Vinicius Jr. har to kvalifiseringskamper til VM i Qatar. I den første vil de forsøke å slå Venezuela i Sao Paulo, og deretter prøve å beseire Uruguay på Montevideos Centenario stadion.

Hvilke landskamper gleder du deg mest til?

Legg inn en kommentar