Intervjuer

Brahim Dìaz: – Det var greit i Madrid, men nå er jeg virkelig fornøyd

I et nylig intervju snakker Brahim Dìaz om tiden i Real Madrid og den foreløpige suksessen i AC Milan.

– Jeg trives godt i AC Milan.  I Madrid hadde jeg det godt og hadde gode lagkamerater, men nå spiller jeg fotball og viser hva jeg kan. Det var greit i Madrid, men nå er jeg virkelig fornøyd.

Brahim Dìaz har gjort det godt i AC Milan. 21-åringen har foreløpig 3 mål og 1 målgivende, samt at han nyter mye spilletid. Dìaz fikk få muligheter i Madrid, men har fått godt med muligheter etter overgangen til Italia. Dìaz forteller at han fortsetter å ha kontakt med Zidane.

– Zidane har vist hva han er god for år etter år. Han slutter ikke med å vinne titler. Vi har et godt og spesielt forhold, men nå er jeg i Milan så kontakten er mindre. Jeg får en melding fra han en gang iblant.  Real Madrid er en stor klubb med mange vinnere. Det er ingen tvil om at de vil klare oppgavene sine.

Dìaz ble også spurt om sin legendariske lagkamerat, Zlatan.

Zlatan er like gammel som faren min og man ser hva han får til. Han gjør en stor forskjell. I fotball er det ingen alder. Han beviser det. Jeg har god kontakt med han og han gir meg råd både av og på banen.

Legg inn en kommentar