Nyheter

Skjebneuke for Real Madrid

Real Madrid går nå inn i en svært viktig uke. Los Blancos har satt seg selv i en vanskelig situasjon, og de tre neste kampene vil på mange måter være med på å avgjøre sesongen til hovedstadsklubben, som har et enormt press på seg.

Lørdag ettermiddag er det duket for en viktig bortekamp i LaLiga mot Sevilla, før Gladbach og Atlético Madrid venter i de to neste.

Først er det Sevilla som venter på bortebane. Julen Lopeteguis menn er et godt hjemmelag, som ved mange anledninger tidligere har gjort ting vanskelig for Real Madrid. Klubben fra Andalucia har spilt en kamp mindre enn Real Madrid, og ligger på 5.plass ett poeng bak.

Deretter kommer det livsviktige oppgjøret mot Gladbach i Champions League. Real Madrid har kniven på strupen, og risikerer for alvor å ryke ut av turneringen de vanligvis pleier å hevde seg i.

Så kommer den siste store testen før jul, som er El Derbi mot Diego Simeones Atlético Madrid. De rødhvite ligger allerede seks poeng over Real Madrid på tabellen, og det med en kamp mindre spilt.

Det verst tenkelige scenarioet om ti dager vil være at Real Madrid er ute av Champions League, og parkert i gullkampen av et Atlético-Madrid lag som har vært strålende i sesonginnledningen. Zinedine Zidanes menn har dog en unik evne til å prestere når det gjelder som mest, og gode resultater i de tre neste kampene vil sørge for at ting ser langt lysere ut.

Mye står på spill også for den franske trenerlegenden, som risikerer å få sparken hvis ikke resultatene bedrer seg.

Legg inn en kommentar