Intervjuer

Berbatov: – Pochettino er et perfekt valg

Zinedine Zidane er satt under lupen etter de svake prestasjonene den siste tiden. Situasjonen i Real Madrid er kritisk, og laget trenger sårt de poengene de kan få i de tre neste kampene. Det er både klubbens videre eksistens i Champions League, og gullhåpet i LaLiga som står på spill når man nå går inn i de tre neste kampene mot Sevilla, Gladbach og Atlético Madrid.

Det har vært mange rykter den siste tiden om franskmannens fremtid i klubben. Troverdige rykter hevder at Zidane for første gang ikke er «fredet», og at flere i styret synes lagets prestasjoner denne sesongen har vært høyst kritikkverdig. Trolig sitter han i jobben uansett resultat mot Sevilla, men skulle man ryke ut av Champions League, og få et dårlig resultat mot Atlético Madrid, er det en reell sjanse for at han ikke får fortsette i klubben. Nylig har Dimitar Berbatov, som er ambassadør for Betfair, uttalt seg om situasjonen.

– Pochettino er et perfekt valg, spesielt hvis du ser på styrkene hans, som er måten han håndterer garderoben på og hans taktiske styrker. Måten han forstår fotball på, og måten hans lag spiller på, vil passe Real Madrid.

– Jeg er overrasket over at han enda er arbeidsledig. Han har vært utenfor treneryrket i lenge nå, og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg er sikker på at det må være for at han venter på den perfekte klubben.

Til tross for at den tidligere Tottenham-spilleren mener at argentineren ville vært et godt valg for Real Madrid, er han fast bestemt på at klubben må vise Zidane tillit og gi han mer tid.

– Jeg synes Zidane må få mer tid. Jeg tror ingen kommer til å klare og repetere det han gjorde i Real Madrid med de tre Champions League-titlene på rad. Selv om de skulle ryke ut av Champions League, bør han få tid til å løfte klubben i LaLiga. Når du har en så stor personlighet på sidelinjen må du gi han tillit og respekt.

Legg inn en kommentar