Nyheter

Før kampen: Sevilla (B)

Det er mye press på både trenerteamet og spillergruppen før lørdagens viktige borteoppgjør mot Sevilla.

 

Sevilla – Real Madrid

Ramón Sánchez-Pizjuán

La Liga, runde 12

Lørdag 5. desember, kl 16:15

Strive TV

Real Madrid står med tre strake kamper uten seier i La Liga og gikk hele november uten en eneste trepoenger i den hjemlige ligaen, det skaper ikke optimisme før det utfordrende oppgjøret mot Sevilla på Ramón Sánchez-Pizjuán. Før helgens oppgjør mot Sevilla befinner Los Blancos seg på fjerdeplass på tabellen, men har en kamp mindre spilt en Real Sociedad på første plass og er hele syv poeng bak baskerne. Noe som kan anses mer problematisk er at byrival Atlético er seks poeng foran de hvite og har to kamper mindre spilt.

Sevilla på sin side ligger kun ett poeng bak Real Madrid på femteplass og har en kamp mindre spilt en Zidane sitt mannskap. Tidligere Real Madrid-manager Julen Lopetegui har en god tropp tilgjengelig, han klarte å beholde de fleste av sine viktigste spillere i sommer og har bladd opp for å hente inn nye fjes til Ramón Sánchez-Pizjuán. Av størst betydning var det Éver Banega som forsvant ut av portene, men Sevilla har hentet inn Ivan Rakitic, Marcos Acuna, Oussama Idrissi, Suso og tidligere Castilla-spiller Óscar Rodriguez. Lopeteguis mannskap kommer inn til oppgjøret med friske føtter ettersom den rutinerte treneren sparte sine viktigste spillere i midtuken mot Chelsea.

Forrige sesong ble det to seire mot Sevilla i La Liga, 2-1 på eget gress og en uvanlig 0-1 seier på bortebane. Før forrige sesongs borteseier på Ramón Sánchez-Pizjuán hadde Real Madrid spilt fem kamper der uten å vinne, det blir uten tvil spennende å se hvordan lørdagens oppgjør ender.

(Saken fortsetter under bildet)

SLITER: Zinedine Zidane sliter for tiden og går en usikker fremtid i møte som Real Madrid-trener.

Troppen:

Zidane må fortsatt klare seg uten Ramos, Carvajal, Valverde og Hazard, men Odriozola er tilbake. Den spanske høyrebacken har vært skadet siden slutten av september, og det blir spennende å se hva han kan bidra med nå som Carvajal er ute med skadeproblemer på ny.

Målvakter: Courtois, Lunin og Altube.

Forsvarsspillere: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola og F. Mendy.

Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Ødegaard, Isco og Arribas.

Angripere: Benzema, Asensio, Lucas V., Vini Jr. og Rodrygo.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar