Skader

Skadeoppdatering: Toni Kroos

Toni Kroos ble byttet ut før pause i 2-3-seieren til Real Madrid sist lørdag. Nå har klubben kommet med en offisiell oppdatering på tyskerens tilstand.

I det som var en thriller av en kamp sist lørdag, gikk Real Madrid seirende av banen med et sluttresultat på 2-3-til gjestene. Toni Kroos fikk dog ikke bidratt hele kampen da han ble byttet ut før pausen i det han holdt seg til venstrebenet. I dag har klubben kommet med følgende pressemelding;

Etter tester utført i dag på vår spiller, Toni Kroos, av Real Madrid Medical Services, har han blitt diagnostisert med en muskelskade i venstre gluteus medius. Hans rehabilitering vil fortsatt bli vurdert.

Ut i fra det vi tolker fra pressemeldingen kan altså tyskeren være ute og utilgjengelig for Zidane i de neste to seriekampene for Real Madrid. Førstkommende onsdag får de hvitkledde besøk av Real Valladolid og blir en svært viktig i det Zinedine Zidane ønsker å få et momentum tidlig i sesongen. Nestemann ut er vekke fra hjemme mot Levante søndagen etter. Det skal altså spilles tett med kamper og kanskje får vi se Martin Ødegaard igjen fra start førstkommende onsdag, noe som vil bety tredje starten på rad for nordmannen.

Martin Ødegaards prestasjoner i kampen mot Real Betis var ikke av det beste slaget, selv om Real Madrid fikk med seg alle poengene hjem til Madrid.

Les også: Real Betis 2-3 Real Madrid

THRILLER: Fem mål, straffesituasjoner og høyt tempo. En kamp som hadde alt.

Hvordan ville din startellever mot Real Valladolid sett ut med tanke på utilgjengeligheten av Toni Kroos? 

1 comment

  1. Jeg ville nokk sett en midtbane duo av Casemiro, Valverde og Ødegaard litt lenger fram, gjerne bak Jovic på spiss

Legg inn en kommentar