Leiesoldatene

Leiesoldatene: Scoring for Brahim Díaz og debut for Reinier

Enda en uke har gått og enda en uke for leiesoldatene våres. Her kommer ukens oppdatering!

Reinier: Brasilianeren fikk endelig debuten sin i Bundesliga, men det endte ikke godt. Dortmund tapte 2-0 mot Augsburg. Mål nummer to kom i det 57.minutt og Favre forsøkte å endre kampen. Reinier kom inn for Thomas Meunier i det 69.minutt. Reinier forsøkte seg på noen fine kombinasjoner og fikk vist frem pasningsfoten sin, men fikk ikke endret resultatet. Blir mer fra Reinier etterhvert.

Brahim Díaz: Scoring på Díaz. Spanjolen fikk 83 minutter mot Crotone og scorte i det 50.minutt. Dette er Dìaz sin første kamp fra start for sin nye klubb. Scoringen kom ved at Díaz sto tett inne i boksen, vendte og scorte. Da er endelig målkontoen åpnet!

Kubo: Villareal gikk på et 4-0 tap mot Barcelona i går kveld. Kubo kom innpå for klubben i det 74.minutt, men det ble med det. Villareal ble totalt overkjørt av et friskt Barcelona og skapte omtrent ingenting.

Vallejo: Vallejo hadde en dårlig dag på jobben. Vallejo fikk 90 minutter mot Atlético Madrid, men tapte kampen hele 6-1. Atlético scorte på omtrent alle mulighetene sine og var skarpe. Luis Suárez leverte også to scoringer for sin nye klubb. Det eneste positive er at Vallejo får spille og er en viktig brikke for Granada.

García: Rayo Vallecano tapte 3-0 mot Ponferradina, men det ble full kamp for Fran García. Spanjolen er en offensiv venstre-back med gode offensive kvaliteter. Han var en del av Castilla i fjor og har nå tatt steget opp. Med en assist fra forrige kamp blir Fran García spennende å følge fremover.

Ceballos: Arsenal møter Liverpool klokken 21 i kveld. Arsenal spilte også en midtuke kamp mot Leicester City i ligacupen. Arsenal vant 2-0, men Ceballos fikk kun 10 minutter mot slutten av kampen.

Legg inn en kommentar