Skader

Skadeoppdatering: Sergio Ramos

Sergio Ramos mister etter all sannsynlighet bortekampene mot Villarreal, Inter og Alavés etter å ha pådratt seg en hamstring-skade i landslagspausen.

Alarmene gikk i Madrid da Sergio Ramos satte seg ned rett før pause i Spanias 6-0-seier mot Tyskland. Real Madrid-kapteinen holdt seg til høyrelåret og man kunne tydelig se da han ble byttet ut at han pekte på hamstring-muskelen, og ting så ikke bra ut. Den spanske landslagssjfen Luis Enrique hadde følgende å si om skaden til landslagskapteinen etter oppgjøret:

– Jeg regner med at det ikke er en alvorlig skade, og at han ikke er lenge ute. Det ser ikke alvorlig ut, men det er uansett dårlige nyheter for klubben.

Nå har Real Madrid gjennomført de nødvendige testene og kommet med en pressemelding der de bekrefter at Sergio Ramos har pådratt seg en muskelskade. José Luís Sánchez, som er kjent for å ha gode kilder i Real Madrid, melder at midtstopperen kommer til å være ute i rundt ti dager, og han mister isåfall bortekampene mot Villarreal, Inter og Alavés.

Sergio Ramos Spania
SKADET: Sergio Ramos har pådratt seg en skade under landslagsoppdrag for Spania.

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding vedrørende skaden til Sergio Ramos.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Sergio Ramos, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en hamstring-skade i hans høyre lår. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Legg inn en kommentar