Skader

Luka Jovic testet positivt for Covid-19

Luka Jovic har testet positivt for Covid-19 og blir ikke å se på banen i Real Madrids neste kamper.

I morgen spiller Real Madrid sin første seriekamp etter landslagspausen når de gjester Estadio de la Cerámica. Gårsdagens trening var den første treningen der samtlige førstelagsspillere var samlet etter å ha returnert fra oppdrag med sine respektive landslag, og foruten om skadde til Sergio Ramos så var samtlige spillere tilgjengelige for Zinedine Zidane.

Martin Ødegaard og Luka Jovic har begge vært involverte i lokale utbrudd hos sine landslag, hvor i Ødegaard sitt tilfelle ble Omar Elabdelloui bekreftet smittet forrige fredag. I dag, en uke senere, testet ytterligere tre spillere positivt. I Luka Jovic sitt tilfelle testet fem serbiske spillere positivt for Covid-19 i løpet av landslagspausen.

Luka Jovic
CORONA: Luka Jovic har testet positivt for Covid-19 og mister flere kamper for Real Madrid.

Disse var Alexandar Kolarov, Luka Milivojevic, Sergej Milinkovic-Savic, Djordje Nikolic og Darko Lazovic. Jovic selv, som scoret tre mål for Serbia i landslagspausen, testet negativt og ting så dermed lyst ut. Som kjent så kan det imidlertid ta tid fra man blir smittet med Covid-19 til man utvikler symptomer og gir et positivt resultat på en coronatest.

Real Madrid har imildertid bekreftet i dag at Luka Jovic har testet positivt på Covid-19, da troppen i henhold til LaLigas Coronaprotokoll ble testet i dag tidlig. Dermed må han i det minste være i ti dagers isolasjon, og med det mister han i alle fall morgendagens kamp mot Villarreal, samt oppgjørene mot Inter, Alavés og Borussia Monchengladbach. Real Madrid har sluppet følgende pressemelding.

Real Madrid C. F. ønsker å kommunisere at vår spiller Luka Jovic har testet positivt for Covid-19 på testen som ble gjennomført i dag på morgenen.

Legg inn en kommentar