Mats Hermansens spesialer Spesialer

Defensiv hodepine for Zidane

Nye rapporter tilsier at Ramos kan være ute med muskelskade i en lang stund, samt at Varane også kan ha pådratt seg problemer under landslagspausen. Hvordan løser Zidane disse problemene?

Ramos gikk haltende av banen under siste kamp mot Tyskland, samt at Varane muligens kan ha noe trøbbel med skulderen. Militao skal undergå ny Corona-test, men har ikke fått trent med laget på over 16 dager. Nacho trener med laget, men er ikke 100% etter skaden han pådro seg mot Barcelona. Carvajal, Odriozola og Mendy virker å være klare, men er ikke 100%. Zidane her dermed mye å tenke på i møtene mot Villareal og Inter.

Dersom rapportene stemmer, vil Ramos mest sannsynlig ikke spille mot Villareal til helgen. Det betyr at Nacho må inn på midtstopper plass, muligens sammen med Militao. Dette forutsetter at Militao ikke lenger er smittet av viruset. Det vil også være noe usikkerhet rundt skadene til Varane, men forhåpentligvis er det ingenting. Som det virker nå, vil mest sannsynlig Militao og Nacho spille sammen på midtstopper plass. Dette er absolutt ikke en ideel situasjon da disse to aldri har spilt sammen og spiller sjeldent. Men med Nacho sin rutine og Militao sin fysikk, kan det bli en spennende kombo.

Back-posisjonen er mindre usikre. Carvajal kan være klar allerede nå og vil mest sannsynlig spille sammen med Mendy. Helgens kamp vil muligens bli Mendy sin første kamp på lenge og Zidane vil nok ikke nøle for lenge med å holde tilbake franskmannen. Marcelo er uansett tilgjengelig, samt at Vazquez alltids kan steppe inn.

Det er dermed noe usikkerhet rundt startoppstillingen ennå. Blir det Militao eller Nacho som midtstoppere sammen? Kanskje Varane sin skade ikke er så ille allikevel? Vil Carvajal være klar, eventuelt sammen med Marcelo eller Mendy? Svaret får vi til helgen!

Legg inn en kommentar