Skader

Skadeoppdatering: Martin Ødegaard

Martin Ødegaard har returnert fra landslagspausen med en skade i leggen og mister etter all sannsynlighet El Clásico neste helg.

I morgen skal Real Madrid igjen i aksjon etter landslagspausen, og i ettermiddag offentliggjorde Zinedine Zidane troppen til morgendagens oppgjør mot Cádiz. Dette var en tynn tropp på bare 20 spillere, med tanke på at troppens maksimalt tillate størrelse kan være opptil 23 spillere. I troppen mot Cádiz var ikke Martin Ødegaard, og alt pekte mot at han ble hvilt etter tre kamper på seks dager for Norge.

Slik var det imidlertid ikke, da nordmannen returnerte til Madrid med en skade i leggen. Under dagens treningsøkt merket Ødegaard smerte i hans høyre legg, og dette var grunnen til at han ikke var tatt ut til oppgjøret mot Cádiz. Real Madrid har nå bekreftet at Ødegaard har pådratt seg en muskelskade i høyre leggen.

Tiden midtbanespilleren kommer til å være ute er imidlertid ikke kjent. Om åtte dager spilles El Clásico på Camp Nou, og det blir etter all sannsynlighet en kamp mot klokken for Ødegaard for å rekke en av sesongens vanskeligste kamper. Champions League-oppgjøret mot Shakthar Donetsk går etter all sannsynlighet av stabelen uten Ødegaard, så får vi se om 21-åringen er tilbake mot Barcelona.

Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende skaden til Martin Ødegaard:

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Martin Ødegaard, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en muskelskade i sin høyre legg. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Legg inn en kommentar