Skader

Skadeoppdatering: Marco Asensio

Operasjonen på Marco Asensio sitt korsbånd og menisk var vellykket.

Marco Asensio hadde en utrolig svak sesong i fjor, hvor han nesten ikke scoret mål eller leverte målpoeng, og han klarte dermed ikke å leve opp til forventingene fra fansen. Dette skulle omsider være sesongen hvor han fikk karrieren tilbake på rett spor igjen med Zidane tilbake, og ny optimisme rundt kantspilleren. Dog så ble det ikke slik for Asensio denne gang, da kantspilleren pådro seg en alvorlig kneskade i den andre kampen av årets oppkjøringen. Arsenal var motstanderen hvor det gikk galt for Asensio, og det har siden den tid gått et par uker, men i går ble altså kantspilleren operert, hvor Real Madrid slapp følgende uttalelse:

Vår spiller, Marco Asensio har i dag gjennomført en vellykket operasjon på korsbåndet og menisken i hans venstre kne. Operasjonen ble utført av Dr. Manuel Leyes, under observasjon av Real Madrid sitt medisinske apparat. Asensio vil bli værende på sykehuset frem til han er i god nok form til å bli utskrevet. Etter dette vil han begynne med et program for opptrening. 

Det er ventet at Marco vil være satt på sidelinjen i lang tid, hvor perioden for opptrening varierer fra ni måneder til om lag et år. Mye tyder derfor på at kantspilleren ikke vil spille for Los Blancos den kommende sesongen, om han så gjør blir det ikke før helt mot slutten av sesongen. Han vil derfor ikke få muligheten å hevne den svake sesongen han hadde i fjor nå med det første, men muligens kan han med en god treningsperiode slå enda sterkere tilbake når han er klarert for spill.

Anímo Marco! 

Legg inn en kommentar