Skader

Skadeoppdatering: Marcelo

Marcelo mister sesonginnspurten i LaLiga etter å ha pådratt seg en muskelskade i sin venstre legg.

Det gjenstår bare fire LaLiga-kamper for Real Madrids del og allerede i kveld kan Los Blancos gjenopprette avstanden til Barcelona på fire poeng. Det vil isåfall foregå uten Marcelo, som har pådratt seg nok en skade. Brasilianeren har slitt stort med muskelskader denne sesongen, og denne gangen er det ei heller et unntak.

Zinedine Zidane bekreftet på torsdagens pressekonferanse i forkant av Alavés-kampen at den brasilianske krølltoppen ikke trente med laget under den siste treningsøkten før møtet med laget fra Vitoria, og at dette var grunnet det franskmannen beskrev som en liten skade.

– Marcelo har en liten skade. Den er veldig liten og derfor trente han ikke i dag. Vi får se de neste dagene, men han skal undersøkes nærmere i morgen.

Marcelo
AVGJØRENDE: Marcelo med en avgjørende takling på Lionel Messi i El Clásico, en kamp Real Madrid endte opp med å vinne hjemme på Santiago Bernabéu, for første gang på over fem år i LaLiga-sammenheng.

Resultatene av prøvene var imidlertid ikke positive, da det ble bekreftet at Marcelo har pådratt seg nok en muskelskade. Man må ikke lenger tilbake enn 2-1-tapet borte mot Real Betis, den siste Real Madrid-kampen før LaLiga ble avbrutt av Coronaviruset, for å finne forrige gang Marcelo måtte forlate banen som følge av en muskelskade, og dette er sjette gangen brasilianeren mister kamper som følge av muskeltrøbbel denne sesongen.

Det meldes om at venstrebacken kommer til å miste rundt tre uker med skaden, noe som vil si at han mister de fire resterende LaLiga-kampene til Real Madrid. Hans store mål skal være å rekke returoppgjøret i Champions League-åttendelsfinalen mot Manchester City, dersom Zinedine Zidane foretrekker han ovenfor Ferland Mendy. Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende Marcelos skade.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Marcelo, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en muskelskade i sin venstre legg. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Legg inn en kommentar