Skader

Skadeoppdatering: Eden Hazard

Eden Hazard har pådratt seg nok en skade og ventes å være ute i omlag to uker, og målet er derfor å rekke El Derbi Madrileño som spilles 12. desember.

Real Madrid gikk på et meget skuffende hjemmetap mot Alavés lørdag kveld, og allerede i morgen venter en ny kamp – denne gang borte mot Shakthar Donetsk. I dag reiste Real Madrid-troppen til Ukraina for å forberede seg på oppgjøret, men det var uten Eden Hazard som forlot banen etter en snau halvtime på lørdag etter å ha pådratt seg nok en skade.

Frykten var naturligvis at belgieren skulle ha pådratt seg en ny smell i ankelen som har plaget han i store deler av Real Madrid-karrieren hans, men dette avkreftet hovedpersonen selv da han tuslet av gressmatten på Estadio Alfredo Di Stéfano. Det dreide seg om en muskelskade, og tatt Hazards skadehistorikk i betrakrning så var det ikke aktuelt å ta noen sjanser, derfor gikk han av banen etter kun en halvtime.

STRAFFEROP: Eden Hazards forevige rop om straffe var noe av det siste han gjorde før han forlot banen med en muskelskade lørdag kveld.

Real Madrid har bekreftet at Eden Hazard har pådratt seg en muskelskade i hans høyre lår. José Félix Díaz, som følger Real Madrid tettere enn de fleste, hevder at Hazard kommer til å være ute i omlag to uker. Dermed blir det en kamp mot klokken for Hazard om å rekke El Derbi Madrileño, som spilles på Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag 12. desember, om 13 dager. Real Madrid har sluppet følgende pressemelding.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Eden Hazard, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en muskel-skade i hans høyre lår. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Eden Hazard får altså ikke den kontinuiteten han trenger for å spille seg ordentlig i form. Da belgieren ble spurt etter seieren mot Inter, om hva som måtte til for å komme tilbake i toppform så svarte han «spille kamper», men det vil seg virkelig ikke. Belgieren har aldri spilt mer enn fire kamper på rad for Real Madrid og mistet totalt 30 av 65 offisielle kamper for klubben, og nå må han igjen belage seg på en periode på sidelinjen…

Legg inn en kommentar