Nyheter

MARCA-undersøkelse viser at flere ønsker Zidane vekk

Etter nok en skuffende prestasjon i ligaen har MARCA stilt spørsmål rundt Zidane sine muligheter. I skrivende stund ønsker 42% av totalt 1842 stemmegivere at Zidane skal sparkes.

Ja, vi kan alle være enige om at ligastarten denne sesongen ikke har vært god nok.  Per nå er Madrid på en fjerdeplass i ligaen, syv poeng bak ligaleder Real Sociedad. Foreløpig har Madrid tre tap, 2 uavgjort og 5 seire. I Champions League har det gått bedre, spesielt med 2 seire over Inter og  dermed gode muligheter for avansement. Problemet denne sesongen virker å prege laget mest i ligaen, men det er veldig tidlig å dømme laget utifra det vi har sett foreløpig.

Det mest skremmende er at 42% av de avgitte stemmene, som i skrivende stund teller 1842 stemmer, ønsker Zidane vekk fra klubben. Det er klart at flere er skuffet og føler at Zidane ikke har den rutinen som må til for å snu resultatet. Zidane har ikke opplevd noe særlig med motstand som Madrid trener og etter sin siste runde forlot han klubben når pilen pekte nedover. Men hva med forrige sesong? Etter en dårlig start i ligaen i fjor klarte Zidane å løse knipen og Madrid spilte perfekt etter corona-pausen. Og hvilke andre trenere skal erstatte han? Pochettino er ledig og Raùl er forsovet et neste steg. Men jeg tviler på at Pèrez gir dette en tanke. Zidane er trygg, selvom om denne sesongen går i vasken.

Man må også ta en titt på situasjonen i laget. Ramos og Benzema var ikke med på lørdag. Hazard måtte igjen ut med skade og kan være ute i opptil 3 uker. Courtois var heller ikke på sitt beste. Zidane har vist tidligere at han ikke aksepterer dårlige prestasjoner, men individuelle feil på banen kan ikke avverges. Zidane er rett mann til å snu situasjonen og han har god tid på seg.

1 comment

  1. Dummeste jeg har hørt, denne versjonen av real er den dårligste utgaven siden generasjonsskifte før 2009 sesongen , og det hjelper lite og ha en trener som holder på det som har vært. Det trengs nytt blod inn i denne troppen også på trenersiden med en med en annen type fotball en den Zidane holder på med, for dette mener jeg er det sørgeligste jeg har sett av Madrid og jeg har vært Madrid supporter siden tidlig 90 tallet. så jeg vet hva jeg snakker om. Ingen i troppen med x faktor , innleggs fotball i 90 strake minutter og det virker som Zidane ikke har skjønt at Cristiano ikke er en del av troppen lenger. Og det generasjonsskifte burde skjedd allerede i 2018. Ja takk til Pochetino !

Legg inn en kommentar