Cantera

2-2: Castilla sikrer poeng på dramatisk vis

Poblense tok ledelsen tidlig i søndagens kamp, men Real Madrids unggutter slo tilbake ved to anledninger og beholder fjerdeplassen sin på tabellen.

Mål:

1-0 (min. 4): Aitor.

1-1 (min 76): Hugo Duro.

2-1 (min 80): Alberto.

2-2 (min. 83): Arribas.

Raúl sitt mannskap har nå gått ubeseiret i tre kamper og har spilt uavgjort i sine to siste kamper, men laget er nok fornøyd med helgens opphenting. Poblense sliter helt i bunn av tabellen og har ikke vunnet en eneste kamp hittil denne sesongen. Vertene tok ledelsen allerede etter 4. minutter mot Castilla og kampen var ikke av det velspillende slaget, men det siste kvarteret sørget for et meget spennende oppgjør.

Castilla-målvakt Toni Fuidias måtte plukke ballen ut av nettet allerede etter fire minutter. Aitor ble spilt igjennom på strålende vis og gjorde ingen feil alene med keeper. Kun seks minutter senere utlignet nesten Castilla, men forsøket til César gikk akkurat over tverrliggeren. Første omgang hadde gode målsjanser til begge lag, men Poblense skapte de beste mulighetene og kun en god Fuidias i Castilla-målet sørget for at det bare sto 1-0 til pause.

Comeback

I andre omgang hevet de hvite seg og tok over kampen fullstendig. Etter flere gode sjanser sørget Hugo Duro for 1-1 etter en fantastisk halvvolley. Feiringen ble imidlertid kort og Poblense tok ledelsen igjen kun fire minutter etter reduseringen. Innbytter Alberto stanget inn 2-1 til Poblense med kun ti minutter igjen av kampen og det så ut som Castilla-mannskapet skulle reise tomhendte tilbake til Madrid, men laget kjempet videre. I det 83. minuttet tror Latasa at han har utlignet for Castilla, men målvakt varter opp med en refleksredning.. Ut av intet kommer Castilla-midtbanespiller Arribas som banker returen i nettet, dermed står det 2-2 og de hvite spillerne omfavner hverandre i glede. Kampen ender med 2-2 og poengdeling, men Castilla har muligheten til å forlenge rekken uten tap på lørdag mot Madrid-klubben Internacional.

Lagoppstillinger:

Poblense: Imanol, Femenías (Pau Cendrós, 46 ‘), Mateo, Calonge, Jaime, Aitor, Javi Moreno (Víctor, 73’), Giaquinto (Alberto, 73 ‘), Dani Benítez, Raúl og Álvaro.

Real Madrid Castilla: Toni Fuidias, Guillem (Sintes, 63 ‘), Chust, Blanco, Dotor (Marvin, 63’), César (Latasa 72 ‘), Hugo Duro, Santos, Arribas (Carrillo, 84’), Retu og Peter (Hugo Vallejo, 72 ‘).

SJEF: Real Madrid-legenden Raúl er inne i sin andre sesong som Castilla-manager.