Skader

Skadeoppdatering: Dani Ceballos

Dani Ceballos har pådratt seg en skade som holder han på sidelinjen noen måneder, og Real Madrid har kommet med en skadeoppdatering.

Dani Ceballos ankom Real Madrid sommeren 2017 fra Real Betis i en overgang verdt €30M. I hans to første sesonger var han på banen 56 ganger, hvor fasiten viser til fem scoringer og to målgivende pasninger. Dog så slet han med å få noe kontinuitet i den hvite drakten, og oppholdet i hovedstaden var langt under forventningene satt til han etter tiden i Real Betis. Midtbanespilleren ønsket seg mer spilletid, og Real Madrid så etter en passende klubb for å ta han på utlån.

Arsenal var klubben som ønsket seg tjenestene til spanjolen, og han endte opp med å gå på utlån ikke bare en, men to sesonger til klubben fra London. Spilletid ble der mer av, hvor han har vært på banen hele 77 ganger på de to sesongene for The Gunners, men også her har prestasjonene variert enormt. Mikel Arteta hadde ingen fremtidsplaner som inkluderte Dani Ceballos for kommende sesong, og midtbanespilleren returnerte dermed til den spanske hovedstaden denne sommeren.

Før returen til Real Madrid ble et faktum skulle han omsider på landslagsoppdrag for Spania, og selv om han ikke var en del av troppen til EM, så ble han inkludert som en av de tre spillerne over 23 år i OL-troppen. Det ble ingen enorme prestasjoner der heller, for allerede i åpningskampen ble han grise-taklet, og Ceballos måtte av banen med skade. Ankelen så helt forferdelig ut etter oppgjøret, men tross dette var det omsider håp om at midtbanespilleren skulle bli klar til de avgjørende kampene i sluttspillet, men slik ble det ikke.

Med retur til Madrid så har han selvsagt blitt undersøkt av Real Madrid sitt medisinske apparat, og nyhetene var nedslående. Ikke bare revnet han fullstendig et, men to leddbånd i ankelen. Dette gjør at midtbanespilleren føyer seg inn i rekken over spillere med skader allerede før sesongen er sparket i gang. Fra før av er Toni Kroos satt ut av spill med en skade, og nå er det altså enda en midtbanespiller som er ute med skade. Det er forventet at Ceballos tilbringer 2-3 måneder på sidelinjen om alt går som det skal, men det er en komplisert skade, og kan fort ta lenger tid om ikke alt går etter planen. Dette åpner omsider opp muligheter for Ødegaard ettersom bredden på midtbanen allerede er kraftig svekket.

Her kan du lese en oversatt versjon av skadeoppdateringen til Real Madrid:

Etter tester utført på vår spiller Dani Ceballos av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en fullstendig ruptur i både leddbåndet talofibulare anterius og leddbåndet calcaneofibulare i ankelen. Hans progresjon vil følges kontinuerlig.

Animo Dani! 

Legg inn en kommentar