Nyheter

Før kampen: Alavés (B)

Til lørdag sparkes endelig LaLiga-sesongen i gang når Los Blancos gjester Mendizorrotza.

Alavés – Real Madrid
Mendizorrotza
La Liga, runde 1
Lørdag 14. august, mai, kl.22:00
TV 2 Sport Premium

Det er klart for en ny sesong med spenning, galskap, følelser og nerver i LaLiga. Real Madrid møter Alavés i første runde, og er avhengig av en god start. Hele den hvite delen av Madrid ønsker å slå tilbake og gjenvinne tronen fra lillebror Atlético.

Lørdagens motstander havnet fire poeng over streken forrige sesong på en 16. plass. Forrige sesong vant Alavés 2-1 på Estadio Alfredo Di Stéfano, men Real Madrid slo kraftig tilbake på fremmed gress. På lørdagens arena ble det en bunnsolid 4-1 seier til hvit-trøyene etter scoringer fra Benzema, Casemiro og Hazard. På Mendizorrotza pleier Real Madrid ha god kontroll, men vi skal ikke lenger tilbake enn til 2018 for å finne siste nederlag.

I seriepremieren viste de styrke i 1-0 seieren over Levante, men resultater i preseason skal tas med en god klype salt. Real Madrid kommer fra tap mot Steven Gerrards Rangers etterfulgt av 0-0 mot Milan forrige søndag.

USIKKER: Det blir spennende å se hvilken rolle Gareth Bale får under Ancelottis ledelse denne sesongen.

I sommer har Alavés hentet Lejeune permanent fra Newcastle og lånt inn en rekke spillere. Det er nok knyttet en del forventninger til unggutten Facundo Pellistri som er lånt inn fra selveste Manchester United. De har samtidig klart å beholde stammen i laget. I startelleveren til Alavés finner man som regel Joselu og Fernando Pacheco som begge har fortid fra Los Blancos ungdomsakademi, men lagets store stjerne er Lucas Perez.

Real Madrid har som kjent hentet David Alaba gratis fra Bayern München, og østerrikeren blir viktig nå som Sergio Ramos og Varane dessverre er borte. Brahim Diaz er på lånt ut til AC Milan og flere overganger er ikke gjort hittil. Det er derfor knyttet store spørsmålstegn til hvilket stopperpar vi får se fra start denne sesongen.

Mulig startellevere:

Alavés: Pacheco, Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Carballo, Mendez, Manu Garcia, Battaglia, Pellistri, Joselu og Lucas Perez.

Real Madrid: Courtois,  Lucas, Nacho, Alaba, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Bale, Benzema og Rodrygo.

Blir det seier i første runde?

1 comment

Legg inn en kommentar