Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Skadelisten minsker

Real Madrid har vært svært skadeplaget denne sesongen, men nå virker det som det bedrer seg, i alle fall inntil videre. Zidane har i løpet av de siste par dagene fått fire spillere tilbake fra skade. Fede Valverde, Rodrygo, Alvaro Odriozola, og Marcelo trente på lørdag og i dag uten problemer med skadene. Troppene mot Real Valladolid og Atalanta var bevis på skadeproblemene, men nå har altså skadelisten nesten halvert seg, og kun fem spillere er fortsatt utilgjengelige.

Til gjengjeld er det svært sentrale spillere som fortsatt er skadet. Sergio Ramos, Eden Hazard, Karim Benzema, og Dani Carvajal, i tillegg til Eder Militao, er skadet, så troppen er fortsatt svekket på papiret. Likevel har Real Madrid vunnet fem kamper på rad, samtidig som de har holdt nullen i fire av kampene, så «B-laget» har innfridd på imponerende vis.

I morgen, mandag, har Real Madrid en vanskelig hjemmekamp mot den nåværende femteplassen i La Liga, Real Sociedad. Selv om det er en tøff kamp, får vi håpe at Zidane ikke gambler med å starte noen av spillerne som akkurat har kommet tilbake i trening. Da han gjorde det med Carvajal, tok det ikke lang tid før skaden ble slått opp igjen, så sannsynligvis er han mer forsiktig denne ganger. Klubben regner med at Benzema er den neste tilbake fra skade, etterfulgt av Militao.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.