Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Pellegrini om tiden i Real Madrid: – Ikke enig med presidenten

Sommeren 2009 vil for alltid bli husket i Real Madrids historiebøker. Florentino Pérez returnerte som president for å ta fatt på sin andre periode i klubben. Samtidig ble det sendt sjokkbølger rundt om i Europa ved at Los Blancos viste muskler og hentet inn hele åtte nye spillere. Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema og Xabi Alonso var blant dem.

Den chilenske treneren Manuel Pellegrino var den utvalgte som skulle lede laget til titler. Det klarte han ikke. Los Blancos tok hele 96 poeng i LaLiga, men det holdt ikke da Barcelona ble seriemestere med sine 99 poeng. I Champions League ble de hvitkledde slått ut i åttedelsfinalen av Lyon, og i Copa del Rey var det Alcorcon som ble for sterke i fjerde runde.

Dermed fikk Pellegrini sparken etter at sesongen var ferdig, og inn kom Jose Mourinho, som vant LaLiga og Copa del Rey med Real Madrid. Chileneren har siden vært innom klubber som Malaga, Manchester City og West Ham og er i dag trener for Real Betis. I et nylig intervju har han forsøkt å forklare hvorfor han ikke lyktes i den spanske hovedstaden.

– Det var et spesielt år. Alle trenere ønsker å lede Real Madrid, men av diverse årsaker var jeg ikke alltid enig med presidenten.

– Presidenten og jeg delte ikke samme tankegang rundt signeringer. Jeg fikk mange gode spillere, men flere av dem spilte i posisjoner hvor vi var sterke fra før av. Jeg var ikke fornøyd med det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.