Nyheter

Drømmecomeback for Jovic

Starten av forrige uke ble det klart at Luka Jovic vil tilbringe resten av sesongen på utlån i Frankfurt. Det var i den tyske klubben han for alvor fikk sitt gjennombrudd i 2018/2019-sesongen, noe som gjorde at Real Madrid valgte å punge ut så mye som 60 millioner euro for å sikre seg serberens tjenester i den spanske hovedstaden.

Søndag kveld var han tilbake igjen i Frankfurt-trøyen da de tok imot bunnlaget Schalke i Bundesliga. Jovic ble byttet inn etter en drøy time på stillingen 1-1, og det skulle bare ta i underkant av ti minutter før han banket Frankfurt i ledelsen. 23-åringen løp seg fri i boksen og banket inn 2-1-scoringen med en nydelig volley. Men det skulle ikke stoppe der. Like før slutt fikk han en stikker i bakrom, benyttet seg av en skuddfinte for å få vekk Schalke-forsvareren, før han enkelt satte spikeren i kista med sin 3-1-scoring.

Etter kampen høstet serberen mye skryt på sosiale medier, men de fleste var opptatt av en bestemt statistikk: Nemlig det faktum at han på en halvtime i Frankfurt-comebacket utliknet antall mål (2) han hadde på halvannet år i Real Madrid.

Tiden i Madrid var preget av lite spilletid og mange skader. Et utlån ser ut til å ha vært et godt valg, slik at han kan få tilbake selvtilliten. Så vil tiden vise om hans fremtid ligger i Santiago Bernabéu, eller helt andre steder.

Legg inn en kommentar