Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Jovic: – Jeg kunne ikke ha forestilt meg et bedre comeback

Den serbiske angriperen fikk en drømmestart borte mot Schalke med to scoringer, noe som vil si at Jovic brukte en knapp halvtime på score like mange mål som på halvannet år for Los Blancos.

 

Luka Jovic trengte bare 30. minutter for å banke inn de to avgjørende målene som sørget for Eintracht Frankfurt seier og fikk en fantastisk retur til sin tidligere klubb.

– Det er en fantastisk følelse med seieren og målene jeg scoret. Jeg kunne ikke ha forestilt meg et bedre comeback. Dette håper jeg bare er begynnelsen og at jeg kan fortsette å hjelpe laget. Jeg vil også takke fansen for deres støtte, uttalte Jovic etter borteseieren mot Schalke.

Det strålende comebacket i Tyskland betyr at Jovic brukte kun 28 minutter på å score like mange mål som han gjorde på 1,5 år for Real Madrid. For Los Blancos står serberen med fattige to scoringer på 32 kamper, men det skal påpekes av mesteparten av opptredenene hans har kommet som innbytter. Uansett to mål på 32 kamper er ikke godt nok for Real Madrid og man får håpe at han spiller seg tilbake til godt gammelt slag igjen.

Tror du Jovic blir solgt til sommeren eller har han en framtid i Madrid?

LANDSLAGET: Luka Jovic i aksjon for Serbia i 2019.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.