Nyheter

Hverken Ramos eller Varane på trening

I dag var Real Madrid tilbake på Valdebebas for sin første trening der etter exiten i Supercupen mot Athletic. Det skjedde uten både Raphael Varane og Sergio Ramos, som begge starten kampen i Malaga, og er det soleklare førstevalget når Zidane setter opp sitt foretrukne stopperpar. Ramos spilte gjennom kampen med smerter i kneet, mens Varane ble byttet ut i pausen etter å ha fått en smell i foten.

UT MED SKADE: Varane måtte gi seg i pausen i Supercupen.

Begge spillerne var gjennom tester på fredag som antydet at det ikke var alvorlige skader for noen av dem. Likevel ville ikke klubben ta noen sjanser, så stopperne gikk glipp av dagens trening for å være klare til neste kamp. Det blir årets første kamp i Copa del Rey, der tredjedivisjonslaget Alcoyano skal beseires. Forhåpentligvis betyr dette at Varane og Ramos ikke trenger å forhaste seg, ettersom slik motstand burde gå relativt greit for et lag av Real Madrids kaliber.

Real Madrid pleier ikke å slippe til så mange unge spillere i cupen, men spillere som Martin Ødegaard, Alvaro Odriozola, og Fede Valverde burde i det minste få sjansen. Spesielt Ødegaard og Odriozola har som kjent slitt veldig med spilletid, men dette er ypperlig mulighet for å bevise at man fortjener spilletid i de ordentlig viktige kampene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.