Nyheter

Shakhtar med storseier før Champions League-oppgjøret mot Los Blancos

Real Madrids neste motstander i Champions League slo Lviv meget komfortabelt og er nummer to i den ukrainske ligaen etter 5-1 seieren.

Shakhtar Donetsk stoppet ikke før de hadde banket inn fem mål i deres møte med Lviv denne helgen og det er tydelig at ukrainerne vet hvor målet står i forkant av Real Madrid-kampen i Champions League. Laget som blir styrt av portugisiske Luis Castro fikk en eventyrlig start i Kiev og ledet utrolig nok 4-0 etter kun 18 minutter.

Viktor Kovalenko var toneangivende i 5-1 triumfen, han scoret to av Shakhtars mål og var en av kampens desidert beste spillere før han ble byttet ut grunnet en skade. Før hvilen tegnet brasilianerne Marcos Antonio og Dentinho seg på målprotokollen, men Shyna sørget for et sårt trengt trøstemål til gjestene før pause.

I andre omgang var kampen avgjort og tempoet falt drastisk. Det virket som Shakhtar fokuserte mest på å spare krefter til midtukekampen mot Real Madrid, men Solomon sørget for 5-1 seier med kampens siste scoring.

IGJEN: Luka Modric var med sist lagene møttes til dyst, og er igjen klar for å møte laget fra Ukraina.

Kampinfo:

5-Shakhtar Donetsk: Trubin, Dodo, Bondar, Khocholava, Kornienko (Cipriano, 58 ‘), Maicon, Marcos Antonio (Bolbat, 58’), Marlos, Kovalenko (Solomon, 24 ‘), Tete og Dentinho (Vakula, 75’ ).

1-Lviv: Kostik, Kravchuk, Bozenko, Mihoubi, Klymenchuk, Bogunov, Shyna (R. Sabino, 63 ’), Ainsalu, Koshman, Pachtmann (Nich, 54’) og Kazlauskas (Cirzak, 73 ’).

Mål:

1-0 (min. 4): Kovalenko, 2-0 (min. 9): Marcos Antonio, 3-0 (min. 16): Dentinho, 4-0 (min. 18): Kovalenko, 4-1 (min. 25): Shyna, 5-1 (min. 50): Salomo.

Sist Shakhtar og Real Madrid møttes var i 2015 i Champions League-gruppespillet, det endte med to målshow fra Los Blancos. Det første oppgjøret i Kiev endte med 3-4 seier til de hvite, etter scoringer fra Cristiano Ronaldo, Modric og Carvajal. Hjemmeoppgjøret i gruppe A ble enda mer komfortabelt og endte med 4-0 seier til Real Madrid. Karim Benzema scoret kampens første mål før Cristiano Ronaldo banket tre scoringer i kjent stil.

Tror du det blir seier i sesongens første Champions League-oppgjør?