Intervjuer

Casemiro: – Vi ga Cádiz seieren i første omgang

Den brasilianske midtbanekrigeren var skuffet etter hjemmetapet mot Cádiz, men mente laget må glemme denne nedturen før Champions League-oppgjøret mot Shakhtar.

 

Casemiro kom inn som innbytter etter pause i 0-1 tapet mot Cádiz. Brasilianeren ga sitt syn om kampen til pressen:

–Vi jobbet hardt og kjempet, men de spilte bedre enn oss i første omgang. I andre omgang presset vi høyere opp og hadde mer kontroll over kampen, men Cádiz er et kvalitetslag som vi ga seieren til i første omgang.

– Det var en dårlig dag og vi må se på feilene våre for å lære. Holdningene vi viste i første omgang er ikke akseptable, og vi mistet tre poeng mot et organisert lag som visste nøyaktig hva som måtte gjøres på banen. Vi må glemme nedturen og se videre mot Champions League-kampen vi har i midtuken. Det venter en veldig lang og hard uke for oss.

Er den defensive solidariteten tapt?

– Jeg tror ikke den er borte. Det er alltid rom for forbedring, men i andre omgang hadde de ikke et eneste skudd på mål. Vi må fortsette å jobbe hardt, forbedre oss i både angrep og forsvar. Vi er en sammensveiset gruppe og må sørge for at vi lærer av denne kampen for å unngå like prestasjoner resten av sesongen. Jo mer solide vi er, jo større sjanse har vi for å nå våre mål.

Champions League og El Clásico uke

– Ingen kamper er like. Nå venter et Champions League-oppgjør mot et godt lag, men vi må rette på feilene våre og glemme dagens nedtur. Cádiz-kampen er nå i fortiden, og vi må tenke på møtet mot Shakhtar.

Legg inn en kommentar