Kamprapporter

Sevilla 1 – 1 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid klarte bare uavgjort mot Sevilla og Sergio Ramos.

Sevilla 1 – 1 Real Madrid
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
LaLiga EA Sports, runde 10
Lørdag 21. oktober, 18:30

Det var knyttet mye spenning til oppgjøret mellom Sevilla og Real Madrid. Til tross for en meget svak sesongstart av Sevilla vet man at de virkelig kan møte opp når det gjelder, og oppgjørene mot Real Madrid har for tradisjon å være tøffe. Ikke minst var det mange som gledet seg til å se Sergio Ramos i aksjon igjen – denne gangen MOT Real Madrid.

Det startet godt for Real Madrid. Allerede etter fire minutter lå ballen i nettet bak Sevilla-keeper Nyland. En corner fra Kroos ble headet unna, men Valverde plukket opp nedfallsfrukten og fikk headet ballen inn til Bellingham som akkurat fikk et touch på ballen før nevnte Nyland. Ballen havnet på nytt hos Valverde som klarte å trille ballen inn i målet fra spiss vinkel, men etter en VAR-inngripen ble målet annullert for offside. Kjedelig med annullering, men gode takter fra Real Madrid innledningsvis.

Slet med å få uttelling

Real Madrid fortsatte det gode spillet i store deler av den første omgangen med Vini Jr. i spissen, men Sevilla hadde også sine muligheter. En redning på streken av Carvajal midtveis i omgangen var det eneste som sørget for at Real Madrid gikk til pause uten baklengsmål.

Real Madrid startet også andre omgang ganske bra, og tok initiativet i kampen, men slet fortsatt med å få uttelling. Som i den første omgangen kjempet Sevilla seg mer inn i kampen mot midten av omgangen, og for dem skulle det gi resultat. Acuña slo en ball inn fra venstresiden sin og inne i feltet fikk David Alaba en uheldig touch på ballen som sendte den mot målet. Kepa klarte ikke få nok kraft på ballen da han forsøkte å dytte den over, og ballen tok turen inn i mål. En ordentlig kalddusj for Real Madrid.

Skal være fornøyde med uavgjort

Men Real Madrid svarte umiddelbart. Carvajal som var den reddende engelen i første omgang skaffet et frispark langt oppe på høyresiden. Kroos slang den inn i feltet og der var Carvajal igjen med hodet. Høyrebacken headet inn utlikningen og ga nytt liv i kampen.

Real Madrid fortsatte presset og jaktet 3 poeng, men Sevilla klarte å holde unna. Sevilla var ikke helt ufarlige selv heller, og så i store deler av kampen ut som et helt annet lag enn det som har ført dem til en foreløpig 13. plass på tabellen. Begge lag vil nok si seg fornøyd med uavgjort utifra sjansene som ble skapt.

Uansett betyr det at det ble poengtap for Real Madrid sin del lørdag kveld. Tabelltoppen tar de likevel vare på til minst neste helg da Barcelona skal besøkes.

Spillervurderinger:

Kepa (6): Kepa hadde egentlig en ganske god kamp. Kan ikke klandres for baklengsmålet, og hadde en feberredning i det 80. minutt som holdt lagene like langt. Er litt svak i pasningsspillet.

Carvajal (7 BB): Carvajal har slått tilbake etter skuffende prestasjoner de siste månedene. Først hadde han noen gode landskamper og fulgte opp med nok en god prestasjon for Real Madrid i denne kampen. Det kan bli veldig avgjørende for Real Madrid at han klarer å holde nivået oppe, og får en fult fortjent BB i kampen mot Sevilla.

Rüdiger (7): Stopperkjempen hadde en god kamp. Ryddet opp det meste som kom hans vei, og kunne ikke gjort mye annerledes i situasjonen som ledet til baklengsmålet.

Alaba (5): Alaba hadde egentlig en helt grei kamp, og ryddet også opp det meste han ble utfordret med. Trekkes litt ned for baklengsmålet, som aller mest handler om at han er uheldig med touchet.

Mendy (5): Svak i gjenvinningsspillet men god i det oppbyggende spillet. Er fortsatt en usikkerhet i laget og har ikke helt klart å finne plassen sin i taktikken.

Valverde (6): Hadde en helt OK kamp. Uheldig som ikke får skåringen sin på starten av kampen, i den situasjonen var han god! Ellers var han litt lite involvert fremover.

Tchouaméni (6): Gjorde en helt grei kamp på midten. Lite involvert i begge retninger, men traff på 97% av pasningene og gjorde heller ingen store feil.

Kroos (6): Som alltid knallsterk i pasningsspillet, men skapte litt lite fremover i dag. Samtidig slår han noen veldig gode dødballer, og får også assisten på målet til Carvjal.

Bellingham (6): Så veldig sterk ut fra starten av kampen, men ble litt usynlig etterhvert som kampen satte seg litt mer. Synes samtidig det var en solid forestilling – man kan ikke forvente kampavgjørende involveringer i HVER kamp!

Rodrygo (5): Kom seg til noen gode sjanser og skapte en del, men er ikke klinisk nok når han får muligheten. Ble også ganske usynlig i kampen og hadde bare 34 ballberøringer. Det er for lite for en angrepsspiller av hans rang.

Vini (6): Som alltid full av energi og med god driv. Fikk det ikke helt til i denne kampen og noen involveringer var litt slurvete. Skaper samtidig mye trøbbel for motstanderen og var som vanlig en veldig viktig spiller.

Innbytterne:

Modrić (5): Kom inn etter 67 minutter og gjorde egentlig veldig lite ut av seg. Litt svakt innhopp men ingen store feil.

Camavinga (4): Kom inn sammen med Modric, og var egentlig like usynlig. Dro på seg et gult kort på den korte tiden på banen.

Josélu (N/A): Spilte ikke nok til vurdering.

Brahim (N/A): Spilte ikke nok til vurdering.

Fran Garcia (N/A): Spilte ikke nok til vurdering.

Legg inn en kommentar