Real Madrid 4 – 0 Osasuna: Spillervurderinger

Real Madrid overkjører Osasuna og vinner enkelt 4-0

Real Madrid 4 – 0 Osasuna
Santiago Bernabeu, Madrid
LaLiga EA Sports, runde 9
Lørdag 07. oktober, 16:15

Etter en nervepirrende match mot Napoli i Champions League tidligere i uken, var det duket for siste kamp før landslagspausen. Osasuna er dog ingen enkel motstander. Sist lagene møttes var i selveste Copa del Rey-finalen i mai! Hjemmelaget stiller også litt svakere denne gang med kun 1 av 4 midtstoppere tilgjengelig. Tchoumeni måtte inn å dekke. Joselu fikk også fortjent tillit fra start. Osasuna har gjort det tålelig greit med 3 seire og 1 uavgjort av 8 kamper så langt.

Kampen starter som forventet. Real Madrid har mye ball og bortelaget legger seg lavt. Første halvsjansen kommet etter 6 minutter. Joselu viser gode pasningsferdigheter og spiller seg pent igjennom, men bommer litt på innlegget. Like etterpå kommer scoringen og det er igjen Bellingham som er sist på ballen. Veteranen Modric slår ballen pent inn til Carvajal, som legger ut til Bellingham. Nydelig spill og pen scoring! Osasuna åpner opp litt mer etter målet og skaper noen umiddelbare halvsjanser, men ingen fare foreløpig. Real Madrid fortsetter å presse høyt og tvinger frem feil fra bortelaget. Osasuna øker intensiteten kraftig mot slutten av kampen, men det blir aldri farlig. Blir også gjort noen småfeil av Madrid-forsvaret helt på tampen av omgangen

2.omgang starter nesten på perfekt vis. Joselu gjør et pent løp og får ballen skrått foran mål, men skuddet går like utenfor. Hjemmelaget går hardt ut og presser på for å øke ledelsen. 2-0 scoringen kommer like etter og det er engelskmannen igjen! Bellingham veggspiller med Valverde og setter ballen mellom bena på keeper. Fantastisk! 3-0 scoringen kommer knappe 10 minutter senere og denne gangen er det nummer 7 som setter den. Valverde skrur på «Kroos-vision» og spiller Vinicius igjennom fra midtbanen. Brasilianeren finter enkelt ut keeper og setter ballen i mål. Men Real Madrid er ikke ferdig! Joselu setter 4-0 scoringen pent etter perfekt opplegg fra Vinicius! Hjemmelaget fortsetter presset og jakter på den 5-0. Muligheten kommer når Kroos banker ballen inn mot målet. Joselu får sjansen på straffemerket, men slår den rett i Herrera. Usedvanlig svak straffe. Kampen avsluttes og Real Madrid vinner fortjent 4-0. En av sesongens mest dominante prestasjoner.

Arrizabalaga(5): Har så og si ingenting å gjøre før mot slutten av 1.omgang. God med ballen mellom bena. Blir testet en gang, men håndterer det bra.

Carvajal(7): Assist på 1-0 goalen til Bellingham! Er vanvittig offensiv tildlig i kampen og er alltid tilgjengelig. Byttes ut etter 77 minutter etter et godt skuddforsøk. Har hatt fin kontroll gjennom hele kampen.

Rudiger(6): Har god kontroll i 1.omgang. Rudiger er gull verdt for Real Madrid og er heldigvis sjeldent skadet. Gjør en god kamp i dag.

Camavinga(5): Fikk spille som defensiv midtbane i dag. Mister ballen litt mer enn vanlig. Er fortsatt en av de beste på å føre ball i full fart. Ut for Kroos etter 66 minutter. Godkjent kamp!

Mendy(5): Ligger høyt oppe hele matchen. Tilfører mye trygghet defensivt og fint å se at Ancelotti fortsatt verdsetter dette.

Valverde(8): Viser mer og mer at han blir flinkere på gjennomspill. Har utviklet seg mye fra å bare være en løpsmaskin på midten. Assist på 2-0 scoringen! Trår til med ny assist like etter med en fantastisk gjennombruddspasning! Løper også som en helt gjennom hele kampen.

Tchoumeni(6): Fikk teste seg for første gang som midstopper og gjør en godkjent jobb. Få spillere i verden som slår franskmannen i en duell! Slår også flere lange baller opp mot angrepet, samt flere gode gjennomspill.

Modric(7): Arkitekten bak 1-0 scoringen! Løper godt gjennom kampen og får det meste til å se enkelt ut. Modric byttes ut etter 77 minutter. Blant de beste på banen i dag!

Bellingham(9)BB: Nydelig scoring på 1-0. Står godt plassert og finter enkelt ut keeper. Gjør også flere gode løp inn i boks. Gir laget flere veier til mål. Setter også 2-0 scoringen tidlig i 2.omgangen og gjør mye av forarbeidet selv! Ut etter 71 minutter. Smart av Ancelotti å bytte ut engelskmannen når kampen er avgjort. Definitivt banens beste!

Joselu(7): Pent gjennomspill etter 6 minutter. Linker også godt med flere av lagkameratene sine, men er ikke like giftig som forgjengeren sin. Setter 4-0 scoringen på sin første ordentlige sjanse! Skal bli trukket litt for en forferdelig straffe.

Vinicius Jr(8): Ikke noe særlig involvert tidlig i kampen. Har noen lekre finter utover i matchen, men blir ofte dyttet unna. Trår til med en nydelig scoring etter 66 minutter. Timer løpet perfekt og får det til å se enkelt ut. Fantastisk forarbeid i forkant av scoring nummer 4. Byttes ut like etter.

Innbyttere:

Kroos(6): Lite å nevne, men skaffer straffe.

Ceballos(6): Hadde noen fine finter og stabil i pasningsspillet. Vil se mer av Ceballos fremover

Rodrygo(4): Ikke mye han fikk utrettet. Må få opp målsnittet for å beholde plassen.

Vazquez: For liten tid til vurdering.

Diaz: For liten tid til vurdering.