Kamprapporter

Braga 1-2 Real Madrid: Spillervurderinger

Braga 1-2 Real Madrid
Estádio Municipal de Braga, Sevilla
Champions League, gruppe C
Onsdag 24. oktober, 19:00

0-1 Rodrygo Goes (17′)
0-2 Jude Bellingham (61′) – Assist: Vinícius Jr.
1-2 Álvaro Djaló (63′) – Assist: Simon Banza

Etter den skuffende kampen i Sevilla på lørdag håpet man på å se et revansjesugent Real Madrid-lag i aksjon i kveld. Ancelottis mannskap stod med to seire av to mulige så langt i Champions League, og har steget frem som de store favorittene til å vinne gruppe C. Motstander i runde tre av gruppespillet var Braga i Portugal.

Real Madrid tok tidlig kontroll over kampen på Estadio Municipal de Braga, men slet med å bryte ned et godt organisert hjemmelag i en relativt høytliggende blokk. Det var mye bakrom, men Real Madrids angrepsspillere var ofte litt for ivrige og ble satt i offside. Men til slutt traff Vinícius Jr. på løpet, og da ble det umiddelbart farlig. Han rundlurte Bragas høyreback og fant Rodrygo i boks, som med litt flaks satte inn 0-1. Real Madrid holdt på ledelsen til pause.

Halvveis i andre omgang smalt det i begge ender av banen. Etter 60 minutter fant Vinícius lekekamerat Jude Bellingham like utenfor sekstenmeteren. Engelskmannen bredsidet ballen enkelt i lengste hjørne og Real Madrid gikk opp i 2-0. Men bare et par minutter senere reduserte Djaló for Braga etter et flott forarbeid av Banza. 1-2 ble også sluttresultatet, og dermed står Real Madrid med ni av ni mulige poeng i Champions League.

Spillervurderinger:

Kepa Arrizabalaga (6): Det ble ikke veldig mye å gjøre for Kepa i kveld, men han var påskrudd og solid de gangene han ble satt på prøve. 1-2-scoringen kom fra veldig kloss hold, så den kan han ikke klandres for.

Dani Carvajal (7): Carvajal leverte nok en god kamp for Real Madrid denne sesongen. God og sterk defensivt, god under press og solid i pasningsspillet. Han bare fortsetter å levere!

Antonio Rüdiger (6): Man vet hva man får med Rüdiger! Solide defensive prestasjoner med litt kaos på kjøpet. Slik kan man nok oppsummere kveldens kamp også. Nok en god kamp av Real Madrids stopperkjempe.

Nacho Fernández (5): Kaptein Nacho fikk en mulighet fra start i kveld for å hvile Alaba til lørdagens El Clásico. Den spanske stopperen leverte en god innsats mot Banza og var solid i luftrommet.

Fran García (5): Fran García har mistet litt tillit hos Ancelotti den siste tiden, men i kveld fikk han en sjanse fra start. Han slet med Bragas raske høyrekant, men var betraktelig mer solid med ball enn tidligere denne sesongen. Godkjent kamp!

Federico Valverde (6): Fede Valverde har vært en av Real Madrids beste spillere denne sesongen, og også i kveld leverte han en fantastisk kamp. Løp opp og ned banen uten stopp gjennom hele oppgjøret og skapte ofte ubalanse i Braga-laget med sin enorme fart og løpskraft.

Eduardo Camavinga (8): Camavinga ble plassert som anker i kveld for å gi Tchouaméni litt velfortjent hvile. Den oppgaven løste han så klart veldig godt! Han var strålende i gjenvinningsspillet og solid også i pasningsspillet. God kamp!

Luka Modric (6): Ringreven Modric leverte en god kamp i kveld! Solid i pasningene, god under press og viktig i det defensive arbeidet.

Jude Bellingham (7): Som alltid aktiv i det meste som skjedde fremover i banen. Særlig i andre omgang tok han over kampen og kontrollerte med gode løp, pasninger og gjenvinninger. En strålende prestasjon måtte selvsagt også toppes med en ny flott scoring.

Rodrygo Goes (6): Det har vært mye stang ut for Rodrygo denne sesongen, men i kveld kom endelig scoringen! Han var også svært delaktig i 0-2-scoringen med et godt timet løp som brøt opp Bragas høye linje.

Vinícius Júnior (8 BB): Aktiv og direkte fra en litt bredere posisjon i kveld. Han løp sirkler rundt Bragas høyreside, som også bidro til å skape 0-1-scoringen. I tillegg leverte han en fin assist på Bellingham på 0-2. Vini har slitt litt etter skadeavbrekket, men i kveld var han tilbake i kjent form.

Innbytterne:

Aurelién Tchouaméni (5): Fikk hvile fra start i kveld og kom innpå for å trygge inn seieren. Det lyktes han med.

Ferland Mendy (5): Real Madrid fikk bedre kontroll på Bragas høyreside etter Mendy kom inn, og det var nok nettopp det som var planen.

Lucas Vázquez (N/A): Spiller for kort for vurdering

Legg inn en kommentar